noodles volos banner

Άθλος-Αχιλλέας 2-0

πηγή Άθλος πηγή Άθλος

Έσπασε το ρόδι ο Άθλος! Η ομάδα του Αλμυρού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ επικρατώντας 2-0 του Αχιλλέα σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Πλατάνου και ήταν “λασπομαχία”. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Δάρας που σημείωσε και τα δύο γκολ, στο 29ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 73ο με πλασέ, ενώ η νίκη για το αξιόμαχο σύνολο του Βαγγέλη Επίσκοπου αποκτάει μεγαλύτερη σημασία καθώς στο 60' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κακαλιάς για εξύβριση.
Για τον Άθλο, ο Δάρας είχε τετ-α-τετ στο 84' απου απέκρουσε ο Μακρής, ενώ ο Αχιλλέας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 15' με σουτ του Γουργιώτη που εξουδετέρωσε ο Πίνας και να μειώσει στο 80' με δυνατό σουτ του Έρισον που πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμμος, Αγραφιώτης (63' Κακασής), Καμπουρίδης, Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Ξινός (30' λ.τρ. Φάτσης), Επίσκοπος, Δάρας (85' Σιαμέτης), Κακλιάς, Κωτούλας.
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Μαλλιαρός, Μπουμπούκης, Διαμαντής, Μπεζάτης (40' Χρ. Ραχιώτης), Γαλογαύρος (60' Αλπίτσης), Γουργιώτης (70' Έρισον), Γ. Παναγιώτου, Πίνας, Σ. Χασιώτης.