noodles volos banner

Διαγόρας-ΕΜΑ 1-0

 

Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Στεφανοβικείου, 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου σε βαρύ αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το γκολ σημειώθηκε στο 50ό λεπτό όταν ο Καμπέρης έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 72' όταν σουτ του Κάρρου κόλλησε στο βούρκο λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, στο 77' με κεφαλιά του Καραμανλή από τη μικρή περιοχή που έφυγε άουτ και φάσεις στη συνέχεια με τους Κάρρο, Καμπέρη, Κατσίκη. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, ο Ρεφουγιάτι στο 60ό λεπτό πέρασε δύο αντιπάλους, το σουτ του όμως δεν είχε στόχο.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Διαγόρα για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι άνθρωποί του στο 65' για ανατροπή του Καμπέρη και παράπονα από τη διαιτησία γιατί ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, όπως μάς επισημάνθηκε. Από πλευράς της ομάδας Μικροθήβες/Αϊδίνιο, ο Χρήστος Αναγνώστου σχολίασε ότι η ομάδα του δεν είχε κακή φιλοξενία από τον Διαγόρα, όμως κάποιοι παράγοντες δεν σεβάστηκαν τους κανόνες του ποδοσφαίρου και οι συνθήκες αγώνα παραπέμπουν σε άλλες εποχές...

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Αγριοτσόμπανος, Γαλογαύρος, Καραβασίλης, Κουντούρης, Πρασσάς, Καραμανλής (80' Μαστροχρήστος), Καρατζιώλης, Καμπέρης (90' Τζανής), Καναλιώτης (46' Κάρρος), Κατσίκης.
Μικροθήβες/Αϊδίνιο: Καπαλίκας, Παπανίκος, Σκοτεινός, Κουφαλιδάκης (20' Ζιούλης), Πορταρίτης, Χορταργιάς, Νιφόρος (65' Καρατζόγλου), Ρεφουγιάτι, Ρομάριο, Διαμαντένιας, Καπέσιος (80' Παπανικολόπουλος)

 

Last modified onSunday, 14 December 2014 17:53