noodles volos banner

Αίας-Δήμητρα 1-1

Ισόπαλο 1-1 το ματς στη Σούρπη ανάμεσα στον Αίαντα και τη Δήμητρα. Ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους “κιτρινόμαυρους” και η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πήραν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα οι “πράσινοι” που βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση της κορυφής.

Το 0-1 έγινε στο 7' όταν από ωραίο συνδυασμό, ο Βογιατζής έγινε τελικός αποδέκτης και με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση στο 78' με κεφαλιά του Παπαδόπουλου ύστερα από σέντρα του Κωστούλα. Από μία αποβολή εκατέρωθεν. Στο 65' ο Παρίσης έμπαινε μόνος του προς την αντίπαλη περιοχή και λίγο έξω από αυτή ανατράπηκε από τον Θεοδωρίδη που δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Ελλείψει άλλου τερματοφύλακα, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κατσαβριάς! Στο 75' την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε με δεύτερη κίτρινη ο Τιμπλαλέξης.

Για τον Αίαντα, δοκάρι στο 40' με κεφαλιά του Νικογιάννη, δύο χαμένα τετ-α-τετ στο 20' με τον Παπαδόπουλο και στο 83' με τον Νικογιάννη. Για τη Δήμητρα, στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να απειλήσουν οι Βογιατζής, Τιμπλαλέξης και Παρίσης. Από την ομάδα της Ευξεινούπολης, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για άδικη αποβολή του Τιμπλαλέξη, ενώ σε όλο το ματς, καθώς απουσίαζε ο Γκιούρκης, τερματοφύλακας ήταν ο επιθετικός Αράπης, που ...ζήλεψε τη δόξα του αδερφού του που παίζει στον Διαγόρα. Ντεμπούτο επίσης για τον νεαρό Κουρεμάδη.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς. Βέργας, Καλοδήμος, Κοντογεωργάκης (80' Μαρμαγκιόλης), Μπιρτσάι, Νικογιάννης, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
Δήμητρα: Αράπης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Νικηφοράκης, Αντωνιάδης, Κ. Παυλίδης, Βογιατζής, Ποζιόπουλος (70' Γκαρνίδης), Τιμπλαλέξης, Παρίσης (75' Νιάκας), Καρατέεβ (80' Κουρεμάδης).