noodles volos banner

Δήμητρα-ΕΜΑ 3-0

Γκολ κι ασίστ σήμερα για τον Αντωνιάδη (στη φωτογραφία δεξιά) Γκολ κι ασίστ σήμερα για τον Αντωνιάδη (στη φωτογραφία δεξιά)

Δεν τρώει γκολ ...με τίποτα, συνεχίζει να κερδίζει η Δήμητρα... Η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου επιβλήθηκε 3-0 της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Στο 26', απο κόρνερ του Ποζιόπουλου, ο Αντωνιάδης με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44' έγινε το 2-0 με σκόρερ τον Θωμαΐδη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 6ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Αντωνιάδης ξεκίνησε ωραία ατομική ενέργεια από το χώρο του κέντρου, προχώρησε πολύ και τροφοδότησε τον Τιμπλαλέξη, με τον νεαρό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Για τη Δήμητρα, πρώτη εμφάνιση φέτος για τον Γιώργο Ξηρομερίσιο που είχε τραυματιστεί στον αγώνα Κυπέλλου στις 14/9 και επανήλθε στην αγωνιστική δράση ύστερα από δύο μήνες. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα, ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τους Μπελεγρίνη, Βαλκανιώτη, Ραφουγιάτι, με τον Χρ. Αναγνώστου να κάνει τριπλή αλλαγή στο 60ό λεπτό.
Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδενόπουλος, Ποζιόπουλος (53' Ξηρομερίσιος), Κ. Παυλίδης (56' Σιαμέτης), Παρίσης (70' Βογιατζής), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης.
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Σαματάς, Μπελεγρίνης (60' Βαλκανιώτης), Παπανίκος, Λανάι, Διαμαντένιας, Αναστασίου, Χορταργιάς, Βέτσικας, Καπέσιος (60' Ραφουγιάτι), Ζγουλέτας, Νιφόρος (60' Μπούσης).