noodles volos banner

Διαγόρας-Αχιλλέας 5-0

Δεν βρήκε αντίσταση από τον Αχιλλέα ο Δισγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου πήρε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα με το ευρύ 5-0, έχοντας σημειώσει τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 4ο λεπτό, ο Κάρρος πήρε κόντρα από τον Μακρή και σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο 26' έγινε το 2-0 με σουτ του Γαλογαύρου, ενώ έξι λεπτά αργότερα, από σέντρα του τελευταίου, ο Κάρρος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ. Στο 38' ο Μακρής απέκρουε πέναλτι του Καμπέρη, αλλά στο 44' ο Κουντούρης από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Καμπέρης στο 54' ύστερα από σέντρα του Καρατζιώλη.
Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα αφιερώνουν τη σημερινή τους νίκη στον παράγοντα του συλλόγου Θανάση Παπαϊωάννου, μεταφέροντας τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Αγριοτσόμπανος, Γαλογαύρος (58' Τζανής), Καραβασίλης, Κουντούρης, Πρασσάς (20' λ.τρ. Καναλιώτης), Καραμανλής (65' Μαμουρέλης), Καρατζιώλης, Κάρρος, Καμπέρης, Κατσίκης.
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Γαλογαύρος (70' Ευάγγ. Χασιώτης), Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Μπεζάτης, Αλπίτσης, Στ. Χασιώτης, Πίνας, Μόσχος, Παναγιώτου (46' Μπουμπούκης).