noodles volos banner

Αίας-Αετός 3-1

Ο Αίας νίκησε 3-1 τον Αετό στη Σούρπη κι έπιασε κορυφή στο 2ο όμιλο, καθώς συγκατοικεί πλέον με τον ΓΣΑ, έχοντας όμως κι ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωστούλα εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Αετός ισοφάρισε στο 25' με σουτ του Τσιουρή και τα άλλα τέρματα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παπαδόπουλο. Στο 70' το 2-1 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καλοδήμου και στο 78' το 3-1 με πλασέ ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Κωστούλα. Στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γιάννης Βλαχάβας.
Ο Αίας έχασε αρκετές ευκαιρίες και κέρδισε δίκαια όπως επισήμανε ο προπονητής του, ο ελλιπής Αετός είχε χαμένη φάση με τον Τσιουρή στο 65' όταν τον πρόλαβε αμυντικός με προβολή κι απομάκρυνε. Να τονίσουμε ότι ελλείψει τερματοφύλακα στο σημερινό παιχνίδι, την εστία του Αίαντα υπερασπίστηκε ο Νικηφοράκης.

Συνθέσεις:
Αίας: Νικηφοράκης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας (80' Γεωργίου), Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (80' Μπούρας), Μπιρτσάι (85' Μαρμαγκιόλης), Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
Αετός: Μπουρίτας, Τσιουρής, Γ. Βλαχάβας, Κολοκοτρώνης, Κοτρώνης, Καρυπίδης, Ραφαήλ, Μαρούφ, Στεργίου (23' Ν. Ζήσης), Καψάλης, Μαρούγκας.