noodles volos banner

ΑΕ 2002-Σκιάθος 0-1

Ο Ζάνης χάρισε σήμερα το τρίποντο στη Σκιάθο με το δικό του γκολ λίγο πριν τη λήξη Ο Ζάνης χάρισε σήμερα το τρίποντο στη Σκιάθο με το δικό του γκολ λίγο πριν τη λήξη

Λίγο πριν το φινάλε, στο 85ο λεπτό, "λυτρώθηκε" η Σκιάθοςκι απέφυγε την γκέλα κόντρα στη μαχητική ΑΕ 2002 που δυσκόλεψε πολύ τους νησιώτες. Το γκο σημειώθηκε από τον Ζάνη που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δημήτρης Μιαρίτης σέντραρε, απέκρουσε ο Μητράκος και ο Ζάνης με κοντινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Σκιάθος είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 35' όταν σουτ του Σκέμπι σταμάτησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Αραμπατζής μόνος του σούταρε άουτ και το δεύτερο στο 78' όταν ο Κουτσογιάννης πήρε κεφαλιά, κόντραρε σε σώμα αμυντικού και με το μυτάκι μετά ο έμπειρος μέσος προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της κάθετης δοκού.
Ο Κώστας Μπέας, προπονητής της ΑΕ 2002, ανέφερε ότι οι παίκτες του κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, μένοντας όμως με την πικρία ότι δεν απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα δεχόμενοι το γκολ στο φινάλε, ενώ ο Γιώργος Καλλιακούδας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη διαιτησία της Κουσκούνη.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου (46' λ.τρ. Κουλοχερης), Μπικοράρος, Τσεργής, Σταθόπουλος, Βέργος, Φιλίππου (70' Μεϊντής), Στουμποβίκος (80' Τσιμπανογιάννης), Πολυχρόνου, Τζοβάρας, Κόρδα.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Κανταράκιας (80' Γιαουπλάρι), Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κουτσογιάννης, Καλλιακούδας, Ντερβίσι (75' Ν. Μιαρίτης), Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπατζής (65' Ζάνης), Τσάγγαρης.