noodles volos banner

Αετός-Δήμητρα 0-2

Σκόρερ από την άσπρη βούλα ο Νικηφοράκης Σκόρερ από την άσπρη βούλα ο Νικηφοράκης

Με διπλό πέρασε η Δήμητρα από την Κερασιά, σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Το 0-1 στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικηφοράκη, που κέρδισε ο Παρίσης, ενώ το 0-2 έγινε στο 90ό λεπτό με γκολ του τελευταίου που μπήκε αλλαγή στο σημερινό ματς και είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία. Η Δήμητρα είχα χάσει πέναλτι στο 0-0, όταν στο 55' ο Τιμπλαλέξης κέρδισε την εσχάτη των ποινών και ο Θωμαΐδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Κώστας Σπαθούλας ανέφερε ότι και τα δύο πέναλτι που δόθηκαν ήταν ανύπαρκτα, η ομάδα του είχε κλασική ευκαιρία στο 80' με τον Στεργίου να πλασάρει άουτ σε κενή εστία, ενώ γκολ του ίδιου παίκτη στο 88' ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ντεμπούτο σήμερα για τον Καψάλη.
Για τη Δήμητρα, ο Βαγγέλης Βουρούκος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση, αναφέροντας ότι σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει να αποδίδει καλύτερα και εξήρε την πειθαρχεία των παικτών του στη σημερινή αναμέτρηση. Ανέφερε πως χάθηκαν ευκαιρίες με τους Γοδενόπουλου, Τιμπλαλέξη στο πρώτο μέρος και τους Ραμαντάνη, Τιμπλαλέξη, Παρίση στο δεύτερο, με τον τελευταίο να μπαίνει αλλαγή και να έχει καθοριστική συμμετοχή για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

Συνθέσεις:
Αετός: Νακελάρι, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Κολοκοτρώνης, Κοτρώνης, Καρυπίδης, Τσιουρής, Ραφαήλ (78' Στεργίου), Καψάλης, Μαρούφ (80' Ν. Ζήσης), Μαρούγκας.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδενόπουλος, Κ. Παυλίδης, Θωμαΐδης, Ραμαντάνης (55' Παρίσης), Τιμπλαλέξης, Νιάκας (75' Τσάμης).