noodles volos banner

Αστέρας-Διαγόρας 2-0

Παπαγιαννόπουλος και Ρέβηξς, βασικές μονάδες για τον Αστέρα Παπαγιαννόπουλος και Ρέβηξς, βασικές μονάδες για τον Αστέρα

Δυνατό παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες σε γήπεδο-βούρκο και παρουσία περίπου 500 φιλάθλων διεξήχθη στο γήπεδο του Ριζομύλου. Ο Αστέρας, πολύ δυνατός στην έδρα του όπου έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, κέρδισε 2-0 κι ανάγκασε τον Διαγόρα στην πρώτη του φετινή ήττα.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με σουτ του Καραμανλή που κόντραρε και βγήκε λίγο άουτ στο 20', ενώ για τον Αστέρα ακυρώθηκε γκολ του Καραλόπουλου με κεφαλιά ως οφσάιντ. Στην επανάληψη, το 1-0 με κοντινό πλασέ του Μπούρντα, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ξέρα στο 49ο λεπτό και το 2-0 στο 67' με ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Καραλόπουλου που χτύπησε στα πόδια του Κουντούρη και κατέληξε στα δίχτυα.
Για τον Αστέρα, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος εξήρε τη μαχητικότητα των παικτών του, αναφέροντας ότι λίγο πριν το 2-0 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ξέρα να πλασάρει σε κενή εστία από πλάγια θέση άουτ. Για τον Διαγόρα, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος ...τα είχε με τον διαιτητή Κώστα αναφέροντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Καρατζιώλη στο 78', νωρίτερα ανακόπηκε με οφσάιντ ο Γαλογαύρος ενώ έφευγε μόνος προς το τέρμα, λέγοντας ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε αδικήσει τον Αστέρα σε προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα έπαιξε υπέρ της ομάδας του Ριζομύλου. Σουτ του Αγριοτσόμπανου προς το φινάλε πέρασε λίγο άουτ. Επίσης, ο κόουτς του Διαγόρα είπε πως φίλαθλος χτύπησε τον Αράπη κατά τη διάρκεια του αγώνα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων στο ημίχρονο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας έχει πολύ μικρό ρόστερ, παίζει κάθε αγωνιστική χωρίς να συμπληρώνει 18άδα, με 13-14 παίκτες, σε σημείο που σήμερα ο προπονητής του έκανε αλλαγή τερματοφύλακα!

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης (88' Κουβελάς), Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Ρέβης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (90' Καλαμπαλίκης), Καρανικολάου, Ξέρας (75' Φίλος), Μπούρντα, Ρουσσάς.
Διαγόρας: Αράπης, Αγριοτσόμπανος, Γαλογαύρος, Κ. Καραβασίλης, Κουντούρης, Πρασσάς, Καραμανλής (70' Χαλιμούρδας), Καρατζιώλης, Τζανής (65' Καναλιώτης), Κάρρος, Κατσίκης (55' Καμπέρης).