noodles volos banner

Ιωλκός-ΑΕ Διμηνίου 0-5

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕ Διμηνίου κόντρα στην Ιωλκό και πήρε μια εύκολη και ευρεία σε σκορ νίκη με 0-5 στο γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε 0-2 με γκολ του Σαμαρά στο 7ο λεπτό και του Τσεκούρα στο 27ο. Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε διαστάσεις στη νίκη της. Ο Τσεκούρας πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 0-3 στο 57', στο επόμενο λεπτό έδωσε ασίστ και ο Αξιώτης έκανε το 0-4 από κοντά, ενώ το σκορ έκλεισε ο Χρυσανθόπουλος στο 65', λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Το πέμπτο γκολ σημειώθηκε ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Σαμαρά που πέρασε τους αμυντικούς, σούταρε και η μπάλα έφθασε στα πόδια του Χρυσανθόπουλου που την έσπρωξε στα δίχτυα.
Για την Ιωλκό, ντεμπούτο στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” έκανε ο Νίκος Τσιαντάκης. Η ΑΕ Διμηνίου παίζει την Τετάρτη τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο γήπεδό της με τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ για το πρωτάθλημα ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με τον Θησέα.

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντας, Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Βέρμπης (70' Γιαλούρας), Καζδαρίδης, Ισά (72' Πέργαντος), Δημητρίου, Ρουμπάτης, Γιώργης, Κεφαλάς (46' Παναγιωτόπουλος).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Αναστασίου, Ταμπακόπουλος, Βητόπουλος (46' Χονδρός), Ζάγκας, Φαρασόπουλος, Μαυρίδης, Κανδήλας, Τανάγιας (46' Αξιώτης), Σαμαράς, Τσεκούρας (60' Χρυσανθόπουλος).