noodles volos banner

Άθλος-Αγχίαλος 0-1

Μόνιμος... σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα για την Αγχίαλο ο Στατήρας Μόνιμος... σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα για την Αγχίαλο ο Στατήρας

Το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Αγχίαλος. Στο Στάδιο του Αλμυρού κέρδισε 0-1 τον Άθλο με τέρμα του Στατήρα στο 82ο λεπτό με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Τσακόγια. Χάθηκαν αρκετές φάσεις και στα δύο καρέ. Για τον Άθλο, στο 26' σουτ του Φάτση έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Ρωμανός, στο 33' ο ίδιος επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αγχιάλου με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 42' από κόρνερ του Καραδήμα, ο Καμπουρίδης είχε πλασέ άουτ από ευνοϊκή θέση. Στο 73' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν οι Σιαμέτης από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε σε κενή εστία άουτ, ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε βγει στο πέναλτι.
Για την Αγχίαλο, δοκάρι στο 30ό λεπτό σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέτσικα και δοκάρι στο 40' σε κεφαλιά του Τσαρδακά μετά από απόκρουση του Γκόγκου. Ο τελευταίος είπε “όχι” με δυσκολία σε προβολή του Πατσιαούρα στο 18', ενώ ο Τσακόγιας σε τετ-α-τετ αστόχησε στο 35'. Στην επανάληψη, ο Πατσιαούρας και ο Δράγνης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πριν το γκολ της ομάδος τους σε δύο παραπλήσιες φάσεις. Οι παίκτες της Αγχιάλου αφιέρωσαν τη σημερινή τους νίκη στον τερματοφύλακα Φώτη Καραγιώργο που είχε σοβαρό τραυματισμό την περασμένη αγωνιστική.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Κακασής, Ξινός, Νάκος, Λιάκος (82' Νιάκας), Καραδήμας, Φάτσης, Επίσκοπος, Σχουλής (61' Σιαμέτης), Καμπουρίδης, Κωτούλας.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπήρας (46' Ρούλης), Μαυρόπουλος, Τσανάκας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (63' Γιαννούχος), Στατήρας, Δράγνης, Πατσιαούρας (70' Πιτσάβας), Τσακόγιας, Φούκης