noodles volos banner

Σαρακηνός-Δημητριάς 5-1

Άλλο ένα χατ τρικ στην καριέρα του για τοιν γκολτζή Λευτέρη Δενελάβα Άλλο ένα χατ τρικ στην καριέρα του για τοιν γκολτζή Λευτέρη Δενελάβα

 

Καταιγιστικός ο Σαρακηνός, επικράτησε 5-1 της Δημητριάδος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Δενελάβα που σημείωσε χατ τρικ, ενώ έχασε και πέναλτι. Το σκορ άνοιξε ο περσινός αρχισκόρερ της κατηγορίας στο 15' και η ισοφάριση έγινε από τον Ταφίλη με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Όμως ο Σαρακηνός πέτυχε τρία γκολ στη συνέχεια σε ένα δεκάλεπτο. Ο Βαϊτσης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 στο 53', ο Λευτέρης Δενελάβας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 3-1 στο 61' και στο επόμενο λεπτό το 4-1 με τακουνάκι του Κόρμπα, σε σέντρα του Κολιαμήτρα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λ. Δενελάβας στο 87' με σουτ, σε μια χαρακτηριστική δική του κίνηση πίβοτ.

Στο 83ο λεπτό, ο Κολιαμήτρας κέρδισε πέναλτι και ο Λευτέρης Δενελάβας το εκτέλεσε. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο έμπειρος επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ορθώς ακυρώθηκε, ύστερα από συνεννόηση διαιτητή και βοηθού, αφού δεν χτύπησε σε αντίπαλο μετά την εκτέλεση παρά μόνο στον εκτελεστή.

Από τον Σαρακηνό, επισημάνθηκε ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος σε τετ-α-τετ των Βαΐτση, Κολιαμήτρα, με προβολές του Λ. Δενελάβα και κεφαλιά του Ιωάννου σε κόρνερ που έφυγε λίγο άουτ. Από τη Δημητριάδα, υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε ανατροπή του Ταφίλη στο 60', ενώ ευκαιρία χάθηκε με το σκορ στο 1-1 όταν από διώξιμο του Πλακαρού, η μπάλα έφθασε στον Κοτσέλο που σούταρε άουτ σε ανυπεράσπιστη εστία, όπως μάς αναφέρθηκε.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς, Ιωάννου, Μπόρας, Ν. Δενελάβας, Ακτσιαλής (73' Αντωνίου), Σπ. Καραπλιάγκος, Χρυσικός (67' Θεοδοσιάδης), Κολιαμήτρας, Βαΐτσης (59' Κόρμπας), Λ. Δενελάβας.
Δημητριάς: Ζαρίφης, Ασημάκης, Δημουλάς, Στ. Καρακώστας, Ζαρίφης, Μπουρνάκης (42' Κοτσέλος), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος (78' Τοπάντζα), Τσακίρης (70' Μελέτης).

 

Last modified onMonday, 10 November 2014 10:07