noodles volos banner

Άρης-Ηρακλής 2-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης κερδίζοντας 2-0 τον Ηρακλή στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και έτσι, η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου με τη σημερινή της καθαρή και δίκαιη νίκη, ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, με εξαιρετικό απολογισμό πέντε νικών και μιας ήττας.
Ο Στραβέλας στο 38ό λεπτό και ο Τσελεπής στο 48ο ήταν οι σκόρερ για την κιτρινόμαυρη ομάδα, που έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Μάλιστα, ο Τσίρος στο 25' είχε πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος), αλλά την εκτέλεσή του απέκρουσε ο Υφαντής. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Οι περισσότερες φάσεις για γκολ έγιναν από τους Ίμπρα, Μπόζη, Τσίρο, Στραβέλα και Μπαρμπούτα, ενώ για τον Ηρακλή, οι Λεβέντης και Γεωργιάδης έχασαν ευκαιρίες στην επανάληψη για να μειώσουν το σκορ.
Συνθέσεις:
Άρης: Ζήγρας, Παλάντζας, Γκοτζόπουλος, Γκατζούνας, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Καψιώτης (77' Ρούσης), Στραβέλας (65' Μπόζης), Μπαρμπούτας, Ίμπρα (46' Τσελεπής).
Ηρακλής: Υφαντής, Γιαννούκος (46' Κίτσος), Μαστροπαναγιώτης, Τζιόλας, Μόκιας, Ζαμάνης (75' λ.τρ. Γεωργιάδης), Βουρδάκης, Πασπαλάρης, Σιαμέτης (40' λ.τρ. Σαμαράς), Λεβέντης, Οικονόμου.