noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Άθλος 1-0

"Λύτρωση" στο φινάλε για τους Μυρμιδόνες με γκολ του Παπαστεργίου "Λύτρωση" στο φινάλε για τους Μυρμιδόνες με γκολ του Παπαστεργίου

Με γκολ του "ψηλού" όπως τον αποκαλούν φίλοι και συμπαίκτες, Γιάννη Παπαστεργίου στο 90ό λεπτό, από κοντά ύστερα από πάσα του Ευθυμίου, οι Μυρμιδόνες λύγισαν τη σθεναρή αντίσταση του Άθλου και σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους χάθηκαν με σουτ του Μπουρνάκη στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη με τους Θεοδωρίδη, Μάντζιο, Αναστασίου και Κατσαβριά. Για τον Άθλο, που είχε πολύ καλή παρουσία, δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με σουτ από καλή θέση του Δάρρα που έφυγε άουτ στο 16' και σε τετ-α-τετ του Κωτούλα που πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά τελείως άστοχα στο 22', ενώ ο Φάτσης είχε την καλύτερη στιγμή για να σκοράρει στο δεύτερο μέρος.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Χαλκιάς, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου (55' Μάντζιος), Γ. Μπούρχας (46' Αναστασίου), Ευθυμίου, Κατσαβριάς, Μπουρνάκης (70' Παπαστεργίου), Δ. Μπούρχας, Ντ. Φέζο, Θεοδωρίδης, Τσαπέρος.
Άθλος: Γκόγκος, Κακασής, Ξυνός, Νάκος, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Φάτσης (77' Νιάκας), Επίσκοπος, Δάρρας (68' Κακλιάς), Καμπουρίδης (59' Σχουλής), Κωτούλας.