noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός 0-3

Γκολ με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, αλλά κι αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο, για τον Τσιγιάννη στη σημερινή αναμέτρηση Γκολ με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, αλλά κι αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο, για τον Τσιγιάννη στη σημερινή αναμέτρηση

Εύκολο πέρασμα για τον Σαρακηνό από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, οι "ροσονέρι" επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Τσιγιάννης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ιωάννου και τα άλλα δύο τέρμα σημειώθηκαν σε σύντομο διάστημα στο δεύτερο μέρος από τον ίδιο παίκτη, τον Χρυσικό. Το 0-2 στο 53' και το 0-3 στο 60'.
Στο 61ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιγιάννης, ενώ για τον Σαρακηνό, ο Κολιαμήτρας είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου με πλασέ στη δεξιά κάθετη δοκό ύστερα από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Βαΐτση.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε (68' Βλαχόπουλος), Παντελόγλου, Σιγάλας, Μουλιός, Μαλακαασιώτης, Τσαντόπουλος (58' Χαρίσης), Βούκουτος, Μαρμαρινός (60' Παπακώστας), Ν. Μαγγασιανός.
Σαρακηνός: Πλακαρός, Μπόρας, Ιωάννου, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Ακτσιαλής (70' Ρουκάς), Δημακόπουλος, Χρυσικός (61' Λ. Δενελάβας), Κολιαμήτρας, Βαΐτσης (76' Αντωνίου).