noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-Αστέρας 0-1

Ρουσσάς και Παπανίκος σε φάση του σημερινού αγώνα Ρουσσάς και Παπανίκος σε φάση του σημερινού αγώνα

Με νίκη πέρασε από το γήπεδο των Μικροθηβών ο Αστέρας, σε ματς φτωχό σε θέαμα και φάσεις, που είχε πολλή ένταση μεταξύ των παικτών και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Το ματς κρίθηκε με αυτογκόλ του Λανάι στο 30ό λεπτό. Τριχόπουλος και Μπούρντα έπαιξαν ωραία το "ένα-δύο", ο Τριχόπουλος έκανε παράλληλη σέντρα, ο Καρανικολάου δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της αλλά κατέληξε στα δίχτυα χτυπώντας στο πόδι του Λανάι.
Μετά τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πορταρίτης για εξύβριση του διαιτητή Βλάχου και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.
Όσον αφορά στις κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης, στο 8' ωραίο φάουλ του Τριχόπουλου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 23' σουτ του Ρουσσά από καλή θέση, μπλόκαρε ο Καπαλίκας. Στο 55' ο Λανάι έκοψε παράλληλη σέντρα του Καρανικολάου ενώ περίμεναν από πίσω του δύο παίκτες του Αστέρα για να ...σκοράρουν , ενώ τρία λεπτά αργότερα σουτ του Τριχόπουλου έφυγε άουτ.
Ακολούθησε μια κεφαλιά του Ρουσσά λίγο άουτ, κεφαλιά του Ξέρα με την ίδια κατάληξη στο 84' και απόκρουση του Καπαλίκα σε πλασέ του Μπούρντα στο 90'. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και προσπάθησαν για την ισοφάριση. Δεν είχαν τη λεγόμενη κλασική ευκαιρία, ενώ στο 72' από κόρνερ του Καπέσιου, ο Βουραζέρης μπλόκαρε την μπάλα που είχε χτυπήσει στην πλάτη του Σεσκλιώτη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάτω από τα δοκάρια της Ε.Μ.Α. κάθισε σήμερα ο Γιώργος Καπαλίκας, ο οποίος έχει δελτίο στην ομάδα, χωρίς όμως να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Ελλείψει άλλου γκολκίπερ, επιστρατεύτηκε, έφθασε στο γήπεδο την τελευταία στιγμή και προσέφερε τις υπηρεσίες στο σύλλογό του!

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Ρομάριο (70' Κουφαλιδάκης), Διαμαντένιας, Παπανίκος (82' Νιφόρος), Σκοτεινός, Πορταρίτης, Λανάι, Χορταργιάς, Γ. Βέτσικας (60' Τσιαμούρας), Ζγουλέτας, Καπέσιος.
Αστέρας: Βουραζέρης, Ρέβης, Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (82' Ξέρας), Καραμανιώλας, Ρουκάς (91' Φίλος), Μπούρντα, Καρανικολάου.