noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αετός 4-1

Νίκη με ανατροπή στο σκορ για τον ΓΣΑ. Ο Αετός προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρούγκα. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παπαναγιώτου από τον Πολυμέρου, με τους ανθρώπους της ομάδας από την Κερασιά να διαμαρτύρονται για αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ. Το 1-1 με δυνατό σουτ του Ακριβούση στο 48ο λεπτό εκτός μεγάλης περιοχής, το 2-1 με σουτ του Ράπτη στο 69', το 3-1 με κεφαλιά του Χειλά στο 78' και το τελικό 4-1 με τον Χατζέλα, ύστερα από ασίστ του Χειλά, πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Για τον ΓΣΑ, κεφαλιά του Βούλγαρη εξ επαφής έφυγε άουτ στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη μετά την ισοφάριση κι όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κι έχασαν ευκαιρίες δύο φορές με τον Κρανά, από μία με τους Χειλά, Βούλγαρη.

Για τον Αετό, δύο δοκάρια με τον Κατσίκα στο 10' και τον Χουσεΐν στο 47', ενώ ακυρώθηκε γκολ του Μαρούγκα στο 55ο λεπτό, που σύμφωνα με τον Κώστα Σπαθούλα ήταν καθαρό παραπέμποντας τους υπευθύνους της ΤΕΔ να δουν το βίντεο, όπως χαρακτηριστικά μάς ανέφερε.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γκολκίπερ του Αετού, Μπουρίτας χτύπησε στο 60' αλλά ελλείψει άλλου τερματοφύλακα, έπαιξε για μισή ώρα τραυματισμένος.

Συνθέσεις:
ΓΣΑ: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Κυριάκος, Τσόγκας, Ράπτης (76' Μαλισσόβας), Βούλγαρης (70' Χατζέλας), Δανόπουλος (58' Τσιάτσιος), Χειλάς, Κρανάς.
Αετός: Μπουρίτας, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας (65' Ραφαήλ), Αλ. Καρπούζας, Καρυπίδης, Ταμπάκου, Τσιουρής, Μαρούφ (85' Στεργίου), Κατσίκας (46' Χουσεΐν), Παπαναγιώτου, Μαρούγκας.