noodles volos banner

Διαγόρας-Πρωτεσίλαος 1-1

Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα και μάλιστα με το ίδιο σκορ με την προηγούμενη, ενώ ο Πρωτεσίλαος ,πήρε τον πρώτο του βαθμό. Το 0-1 στο 5ο λεπτό με τον Μαρικλέν, ύστερα από κάθετη πάσα του Γ. Παναγιώτου και το 1-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 47' με απευθείας κόρνερ (!) του Χαλιμούρδα, που πέρασε από τον παίκτη που κάλυπτε το πρώτο δοκάρι κι αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Τίτα.
Ο προπονητής του Διαγόρα Μιχάλης Βαγγόπουλος ανέφερε ότι η ομάδα έχασε ευκαιρίες στο 2' και το 11' με σουτ του Καραμανλή από καλή θέση που έφυγαν λίγο άουτ, όπως και στο 18' με σουτ του Χαλιμούρδα, ενώ στην επανάληψη ο Κατσίκης στο 62' είχε εξ επαφής κεφαλιά άουτ και στο 82' ο ίδιος σουτ από πλάγια θέση που απέκρουσε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή. Ακόμη είπε πως ο διαιτητής δεν καταλόγισε δύο πέναλτι υπέρ του Διαγόρα, στο 75' σε χέρι αντιπάλου και στο 89' σε ανατροπή του Γαλογαύρου.
Ο Μιχάλης Ανδρωνάς, προπονητής του Πρωτεσίλάου, επισήμανε πως στο 32' ο Μαρικλέν είχε κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Αράπη και στο 78' ο Χρ. Παναγιώτου σε τετ-α-τετ με τον έμπειρο γκολκίπερ σοούταρε αλλά ο Αράπης έκανε την απόκρουση με τα ακροδάχτυλα.
Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Αγριοτσόμπανος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Μαστροχρήστος (70' Βλάχος), Κάρρος, Καραμανλής, Καρατζιώλης, Σουφλάρης (55' Κατσίκης), Καμπέρης, Χαλιμούρδας (75' Τζανής).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης (72' Λεϊμονής), Κ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Β. Σιαμανίκος (75' Χριστέλος), Βίτσος (87' Στέκας), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.