noodles volos banner

Δήμητρα-Αγχίαλος 1-0

Ο Ηλίας Τιμπλαλέξης λίγο πριν τη λήξη, και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό, πέτυχε το "χρυσό" γκολ για τη Δήμητρα και χάρισε στην ομάδα της Ευξεινούπολης το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και σούταρε στην κλειστή γωνία. Για τους γηπεδούχους, φάσεις στο πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Τιμπλαλέξη, Νιάκα και στημένα του Νκηφοράκη, στην επανάληψη ευκαιρία με τον Κ. Παυλίδη μετά το γκολ. Για την Αγχίαλο, κόκκινη κάρτα στο 82' με δεύτερη κίτρινη για τον Τσανάκα, που οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ανύπαρκτη, και φάσεις με σουτ των Στατήρα, Μαυρόπουλου που έφυγαν άουτ στο α' ημίχρονο και τον Τοκαλή προς το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Νιάκας (75' Ποζιόπουλος), Κ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης, Καρατέεβ (82' Παρίσης), Μ. Παυλίδης (46' Κωτσός).
Αγχίαλος: Καραγιώργος, Τσαμπήρας, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (55' Γιαννούχος), Στατήρας, Δράγνης, Πατσιαούρας (75' Τοκαλής), Τσανάκας, Φούκης.