noodles volos banner

Άρης-Μαγνησιακός 3-0

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Άρης Μελισσατίκων στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το διπλό της πρεμιέρας επί της ΑΕ 2002, σήμερα η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου επιβλήθηκε 3-0 του Μαγνησιακού.Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν νωρίς, στο12ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Στραβέλα που κέρδισε ο Τσίρος, ενώ ο Ίμπρα έκανε το 2-0 στο 24' με πλασέ αφού έκλεψε την μπάλα από τον αντίπ0αλο γκολκίπερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 82ο λεπτό, ύστερα από πάσα του Ίμπρα που σήμερα είχε πολύ καλή παρουσία. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Τίσρο, Στραβέλα, Μπαρμπούτα, ενώ οι Τσίρος, Ίμπρα θα μπορούσαν να σκοράρουν στην επανάληψη.
Από πλευράς Μαγνησιακού, ο Προβιάς είχε δοκάρι στα τελευταία λεπτά, ενώ με το σκορ στο 2-0, ο 14χρονος Σαλαμούρας είχε δύο καλές ευκαιρίες να μειώσει, σε άστοχο τετ-α-τετ και σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Επίσης, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες από τον Βασίλη Πανόπουλο για τη διαιτησία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία δέκα λεπτά, οι "κυανόλευκοι" έπαιξαν με δέκα καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Τσιουρέλης κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές, εκ των οποίων οι δύο αναγκαστικές στο ημίωρο. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βίτσιος έπαιξε σε δεύτερο ματς στο πρωτάθλημα αφού, όπως και στην πρεμιέρα, ο Μαγνησιακός, είχε τραυματισμό του βασικού του γκολκίπερ. Μάλιστα, ο Βενιέρης χτύπησε στο γόνατο κι εκφράστηκε ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό.
Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Παλάντζας (70' Αθανασιάδης), Γκοτζόπουλος, Γκατζούνας, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Καψιώτης, Στραβέλας, Μπαρμπούτας (60' Ζυγούρης), Ίμπρα (68' Γούλας).  
Μαγνησιακός: Βενιέρης (15' λ.τρ. Βίτσιος), Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Κατσαμόρας, Καραλής, Προβιάς, Οσάφι (25' λ.τρ. Γιαμαλής), Τζήκας (60' Τσιουρέλης), Σαλαμούρας, Καρακίτσιος, Ντούρο.

Last modified onSunday, 12 October 2014 13:31