noodles volos banner

Ηρακλής-Θησέας 0-2

 

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Θησέα, με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος επί του μαχητικού Ηρακλή που είχε πολύ καλή παρουσία. Έγινε ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο 76ο λεπτό ο Λιάρος άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (την εσχάτων των ποινών κέρδισε ο Παπαϊωάννου από τον Τζιόλα) και ο Βαλωτής στο 85' έκανε το 0-2. Ο Λιάρος είχε λίγο μετά το δικό του γκολ, φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80ό λεπτό αποβλήθηκαν για αψιμαχία οι Τζιόλας του Ηρακλή και Παπαϊωάννου του Θησέα.

Φάουλ του Θάνου στο πρώτο μέρος μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Δανιλόπουλος είχε δύο καλές στιγμές, στην πρώτη δεν έπιασε καλό σουτ από ευνοϊκή θέση και στη δεύτερη το σουτ του κόντραρε χωρίς να μπορέσει κάποιος συμπαίκτης του να επωφεληθεί. Επίσης, ο Κόκκας είχε κοντινή κεφαλιά που έφυγε άουτ ύστερα από κόρνερ του Λιάρου. Στην επανάληψη, στο 68ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Βουρδάκη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Σαμαρά. Ακολούθησε το πέναλτι του Λιάρου για το 0-1, το δοκάρι του ίδιου παίκτη, οι δύο αποβολές και το 0-2 που στην ουσία “καθάρισε” την υπόθεση νίκης για τους “πράσινους”. Τέλος, στις καθυστερήσεις, ο Κουτσιρίμπας έκανε ωραία επέμβαση με τα ακροδάχτυλα σε κεφαλιά του Αναστασίου.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Υφαντής, Σαμαράς, Ζαμάνης, Τζιόλας, Μόκιας, Μαστροπαναγιώτης (80' Aναστασίου), Ψαρόμπας, Θάνος, Γεωργιάδης (60' Κουταντέλιας), Λεβέντης (74' Χελιώτης), Βουρδάκης.
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης, Δανιλόπουλος (62' Βαλωτής), Λιάρος (90' Κουτσιαρής), Παπαϊωάννου, Κόκκας, Παλάσης (46' Αγγελής).

 

Last modified onSunday, 12 October 2014 13:14