noodles volos banner

Έχασε την κατηγορία ο Βόλος 2004

Τέλος εποχής για τον Βόλο 2004 καθώς ύστερα από εννιά χρόνια στην Α' Εθνική, υποβιβάστηκε. Στο σημερινό αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, ηττήθηκε με 2-0 στα Χανιά από την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με το 0-0 που πήρε ο Άρης στην έδρα της Γλυφάδας, ο Βόλος 2004 έχασε την κατηγορία, τερματίζοντας ένα βαθμό πιο κάτω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τα Χανιά προηγήθηκαν ...από τα αποδυτήρια με τέρμα της Σαρρή, ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με την Σύρμου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το 2-0 από την Γιαννούτσου στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδωσε μεγάλο προβάδισμα νίκης στις Κρητικές που το διατήρησαν μέχρι τέλους. Να σημειώσουμε ότι οι παίκτριες του Βόλου είχαν να αντιμετωπίσουν εχθρική συμπεριφορά από μεγάλη μερίδα των πολυάριθμων φιλάθλων της κρητικής ομάδας, ενώ αντιθέτως έτυχαν πολύ καλής φιλοξενίας από τη διοίκηση και την ομάδα των Χανίων.
Στην ουσία, το -2 που κουβαλούσε ο Βόλος 2004 από πέρυσι ήταν αυτό που του στέρησε την παραμονή, καθώς στο φινάλε προσπάθησε να κάνει το μεγάλο ντεμαράζ, νίκησε δύο συνεχόμενα ματς παίρνοντας το πάνω χέρι για τη σωτηρία, αλλά σήμερα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή...

Η σύνθεση του Βόλου: Νάση, Γρηγοριάδη, Βέτσικα, Κόντου, Τσιρδάνη, Παπασακελλαρίου, Μ. Οικονόμου (81' Καλαμπούκα), Αβντόλι (70' Πούλιου), Λόγου, Γάτσιου, Σύρμου.