noodles volos banner

"Η ομάδα δεν θα διαλυθεί, ύστερα από σύντομο διάλειμμα θα επιστρέψει πιο δυνατή"

Ως διάλειμμα ενός έτους από την Α' Εθνική κι ευκαιρία για τη δημιουργία νεανικής δυνατής ομάδας βλέπει τον υποβιβασμό του Βόλου 2004 η Κατερίνα Τσιρδάνη, η οποία μίλησε στο magnesiasports για την ατυχή κατάληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Αρχικά ανέφερε για το κυριακάτικο ματς στα Χανιά: “Προσπαθήσαμε πολύ στον τελευταίο αγώνα αλλά δεν μπορέσαμε να έχουμε πολλές τελικές ευκαιρίες, μάς έλειψε το γκολ και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, αλλά δείξαμε ότι παλέψαμε μέχρι τέλους για την παραμονή και κάναμε μεγάλη προσπάθεια παρά το ατυχές τελικό αποτέλεσμα”, ενώ σχολίασε για τον υποβιβασμό: “Πολλοί λένε ότι είναι τέλος εποχής για την ομάδα μας. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Ούτε τέλος εποχής είναι, ούτε θα τελειώσει ο Βόλος 2004. Απλώς θα έχει του χρόνου ένα διάλειμμα από την Α' Εθνική και θα επιστρέψει πιο δυνατός και ανταγωνιστικός. Φέτος μας πολέμησαν πολλοί για να χάσουμε την κατηγορία. Ήταν κρίμα που αυτό έγινε, σίγουρα υπάρχει μεγάλη στεναχώρια, αλλά το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο”.
Η αρχηγός της ερυθρόλευκης ομάδας πρόσθεσε: “Στον αγώνα που παίξαμε στα Χανιά, με εξαίρεση εμένα, όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είναι κάτω των 20 ετών. Σε κάποια στιγμή βρέθηκαν στην ενδεκάδα τρεις 13χρονες. Έγινε μεγάλη ανανέωση τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε πολύ. Καμία άλλη ομάδα δεν αγωνίστηκε με τόσο νεαρά κορίτσια κι αυτό είναι πολύ θετικό. Πήραν αγωνιστικές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, αποκόμισαν εμπειρίες και τη νέα σεζόν, θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε όταν επιστρέψουμε στην Α' Εθνική να παρουσιαστούν πιο έτοιμες και δυνατές. Ο Βόλος 2004 στηρίζεται στα νεαρά κορίτσια για την επόμενη χρονιά και ποντάρει στο ταλέντο τους, ποντάρει σε αυτές γιατί αποτελούν το μέλλον της ομάδος μας”.
Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, ότι η Κατερίνα Τσιρδάνη βρίσκεται στο Βόλο 2004 από το 2006 και ήταν παρούσα σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας που διεκδίκησε για πέντε χρόνια το πρωτάθλημα και μάλιστα, τέσσερις φορές τερμάτισε στη 2η θέση της Α' Εθνικής.

Φ.Γ.