noodles volos banner

Την Κυριακή ο ...τελικός του Βόλου 2004

Πέφτει η αυλαία της Α' Εθνικής Γυναικών με τον Βόλο 2004 να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Η ερυθρόλευκη ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο Μοναχής Ελιάς των Χανίων με τον τοπικό ΑΟ Χανιά. Για να εξασφαλίσει την παραμονή υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι με δική του νίκη και το δεύτερο με το ίδιο αποτέλεσμα που θα φέρει ο Άρης.
Μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη και την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, Βόλος 2004 κι Άρης ισοβαθμούν, με τη βολιώτικη ομάδα όμως να υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι, μπορεί την Κυριακή να ορίζει την τύχη του. Οι “ερυθρόλευκες” με δική τους νίκη στα Χανιά, πανηγυρίζουν την παραμονή. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, θα περιμένουν να μάθουν τι έκανε ο Άρης που αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην τέταρτη βαθμολογικά Γλυφάδα. Σε κάθε περίπτωση, ο Βόλος 2004 θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με τον Άρη ώστε να παραμείνει στην Α' Κατηγορία, εκεί όπου αγωνίζεται για 9η σεζόν φέτος και είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ οι παλιότερες ομάδες με συνεχή παρουσία!
Στα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός μάχης είναι η Γουγούση που συμπλήρωσε κάρτες και οι μόνιμες απούσες λόγω σοβαρών τραυματισμών Οικονόμου, Κέκου, ωστόσο στην Κρήτη θα ταξιδέψουν όλες οι αθλήτριες προκειμένου να βρίσκονται σ' αυτόν τον καθοριστικό αγώνα. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας, οι παίκτριες του Βόλου 2004 διακατέχονται από αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν μια πολύ δύσκολη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φ.Γ.