noodles volos banner

"Ο Βόλος αξίζει να είναι στην Α' Εθνική"

Ο Βόλος 2004 πανηγύρισε το Σάββατο τη μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του. Η βολιώτικη ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία εφόσον φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Άρη την τελευταία αγωνιστική, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν αλλά στα μεταξύ τους ματς, οι “ερυθρόλευκες” έχουν το πάνω χέρι. Στη νίκη επί του Εργοτέλη, μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Φαίδρα Λόγου, η οποία σημείωσε και τα δύο γκολ.

Η 20άχρονη επιθετικός κατάγεται από τη Χαλκίδα, μένει στη Λάρισα κι αγωνίζεται στο Βόλο την τελευταία τριετία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από ηλικία 7 ετών στην ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας της πόλης της, σπουδάζει και μένει στη Λάρισα και πηγαινοέρχεται στο Βόλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ερυθρόλευκης ομάδας, με την οποία έχει δεθεί κι αποτελεί βασικό στέλεχος. Το magnesiasports επικοινώνησε με την Φαίδρα Λόγου, η οποία αναφέρθηκε για τη δική της παρουσία στην ομάδα, τα γκολ στο πρόσφατο ματς και το τελευταίο καθοριστικό παιχνίδι.
Για τον αγώνα του Σαββάτου δήλωσε: “Πήγαμε στην Κρήτη για να κερδίσουμε, ξέραμε ότι αυτή ήταν η μόνη μας ελπίδα για να μείνουμε στην κατηγορία και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Όλα τα κορίτσια έδειξαν τη θέληση και τη δύναμη που απαιτούσε ο αγώνας, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, παίξαμε με πάθος και μας ευνόησε το γεγονός ότι προηγηθήκαμε πολύ νωρίς αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, είχαμε ήδη διαμορφώσει το 0-2. Μετά με σωστή τακτική κι έξυπνα, κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ”.
Για τα δύο δικά της γκολ, σχολίασε: “Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθώ την ομάδα. Ένιωσα χαρά κι ενθουσιασμό που σκόραρα και βοήθησαν στο να πάρουμε αυτή τη σημαντική επιτυχία”, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τα Χανιά: “Θα έχουμε δύο σημαντικές απουσίες για αυτή την αναμέτρηση, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτριες που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα καλύψουν επάξια τα κενά. Όλες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι ελπίζω να πάρουμε να επιθυμητό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει αφορμή να χαμογελάσουμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία”.
Σχετικά με τη δική της ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και την τριετή παρουσία της στη βολιώτικη ομάδα, η Φαίδρα Λόγου τόνισε: “Προσωπικά ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία, από 7 ετών στην ομάδα της Χαλκίδας και τα τελευταία χρόνια, αγωνίζομαι στον Βόλο 2004 γιατί σπουδάζω στη Λάρισα. Έχω παίξει στην εθνική Νεανίδων και είναι στόχος μου να κληθώ και στην εθνική Γυναικών. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ, αγάπησα το σύλλογο, δέθηκα με ανθρώπους που μου έχουν φερθεί πολύ καλά, για αυτό έμεινα τη φετινή σεζόν και συνεχίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα ήθελα να ακολουθήσω το ποδόσφαιρο επαγγελματικά αλλά όπως γνωρίζετε, στην Ελλάδα το επίπεδο είναι χαμηλό σε σχέση με άλλες χώρες στο γυναικείο χώρο, δεν υπάρχουν λεφτά, υποδομές, οργάνωση, προβολή και μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρυσι είχαμε μια σχετικά εύκολη εξασφάλιση της παραμονής, φέτος όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν. Ωστόσο αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία γιατί σε πολλά παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση, ήμασταν άτυχες και δεν πήραμε τους βαθμούς που θα έπρεπε. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάτε ότι είχαμε και τιμωρία -2 από πέρυσι που δυσκόλεψε περισσότερο την προσπάθειά μας. Ο Βόλος είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Α' Εθνικής και εκεί αξίζει να βρίσκεται”.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

11212368 10200663500185618 279156259 n

Last modified onTuesday, 05 May 2015 11:33