noodles volos banner

Πανηγύρισε την παραμονή στη Β' Εθνική Γυναικών η ομάδα του Μαγνησιακού

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή δύσκολη σεζόν για τα κορίτσια του Μαγνησιακού. Στο σημερινό παιχνίδι της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας, ήθελαν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στη Β' Εθνική Κατηγορία και την πήραν με 4-3 σε ματς με περίεργη διακύμανση στο σκορ αφού στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι βρήκαν δίχτυα ο ένας μετά τον άλλον!
Στην πρώτη επίθεση του αγώνα στο 1ο μόλις λεπτό, οι φιλοξενούμενες έκαναν το 0-1 με την Μουρατίδου και στο 3ο έγινε το 1-1 με πλασέ της 14χρονης Δάφνης Σέλα που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη βολιώτικη ομάδα με το σημερινό χατ τρικ. Στο 30' ο Μαγνησιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι και η Σέλα πέτυχε το 2-1, ενώ στο επόμενο λεπτό η Παπαδοπούλου ισοφάρισε. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, η Λιάκου είχε πλασέ σε άδεια από τερματοφύλακα εστία που απέκρουσε με το κεφάλι την τελευταία στιγμή η Τσαγκαλίδου.
Οι “κυανόλευκες” πήραν σαφές προβάδισμα νίκης με δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο του β' μέρους. Στο 47' η Σέλα έκλεψε την μπάλα από την τελευταία αμυντικό και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 3-2 και στο 50' από φάουλ της Μεγαγιάννη, η Λιάκου σκόραρε το 4-2 με πλασέ στην κίνηση. Η ομάδα της Ημαθίας είχε ευκαιρία με την Κιουτάχαλη στο 80', το σουτ της οποίας απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα η Μαργαρίτη και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ μείωσε στο τελικό 4-3 με γκολ της Μουρατίδου στο 85ο λεπτό.
Ο Μαγνησιακός προχώρησε σε μεγάλη ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του τη φετινή σεζόν, έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν πολλά νεαρά κορίτσια και στο τέλος, οι προσπάθειες του Θοδωρή Κατσαμόρα και των παικτριών του δεν πήγαν χαμένες με τη σημερινή νίκη που έφερε την παραμονή στη Β' Εθνική.
Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Μανιαδάκη, Σιδεροπούλου, Ξάνθη, Καλαπαναγιώτου, Σέλα, Λιάκου, Κατσαβριά (50' Πέτση), Χρυσικοπούλου (78' Ντοκούζη), Κοσμοπούλου (62' Δερβενιώτη).