noodles volos banner

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε!

  • Περήφανη η Μαγνησία για τον δικό της «ήρωα» στη Βραζιλία!

Η Μαγνησία μπορεί να αισθάνεται ακόμα περισσότερο υπερήφανη με αυτή την ιστορική πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Ο "δικός" της Παναγιώτης Γλύκος μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 24’ αντί του Καρνέζη και έβαλε κι αυτός τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε αυτόν τον άθλο της Εθνικής!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Παναγιώτης Γλύκος, ένα παιδί από τις Ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής θα έφτανε να αγωνιστεί στο Μουντιάλ και να κάνει όλη τη Μαγνησία περήφανη! Οταν έφυγε από τον Ολυμπιακό Βόλου για τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη του. Ήταν μόλις η τρίτη του συμμετοχή με την Εθνική και η πρώτη του σε επίσημο παιχνίδι. Κι όμως ο Παναγιώτης Γλύκος είναι ένας από τους ήρωες που έκαναν όλη την Ελλάδα να συγκινηθεί.

Η απειρία του σε μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική δεν φάνηκε λεπτό απέναντι σε αστέρες όπως ο Ντρογκμπά, ο Τουρέ κ.α. Ψύχραιμος, σωστός στις εξόδους του και ψυχωμένος, ήταν εκεί όποτε η Εθνική τον χρειάστηκε, έκανε μόνο ένα λάθος, ενώ νικήθηκε μόνο στη φάση του γκολ που η άμυνα τον άφησε εκτεθειμένο. Σε όλη την παρουσία του στο τέρμα της Εθνικής ομάδας, μιλούσε, φώναζε, εμψύχωνε τους συμπαίκτες του. Και στο τέλος πανηγύρισε με τους υπόλοιπους διεθνείς αυτή τη μεγάλη στιγμή, που αναμφίβολα τους άξιζε. 

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε!