noodles volos banner

Παπασταθόπουλος: «Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, στους συμπαίκτες του και την οικογένειά του.

«Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μετά το 2004. Σήμερα αποδείξαμε πως είμαστε μια ομάδα και δεν έχουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονταν. Μέσα στο γήπεδο είμαστε μια οικογένεια. Παίξαμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέραμε τι θέλαμε από την αρχή, είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία με πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια», ήταν τα πρώτα λόγια του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που πρόσθεσε:

«Όπως έχω πει, χρειάζεται και τύχη. Δεν την είχαμε στο πρώτο παιχνίδι, δεν την είχαμε και στο δεύτερο ενδεχομένως με την κόκκινη κάρτα. Όταν αξίζεις κάτι στη ζωή, ο Θεός στο δίνει, με τη βοήθεια και της τύχης. Σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε τρία δοκάρια και δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα έπαιξε επιθετικά, σχολίασε: «Έχουμε βελτιωθεί επιθετικά πάρα πολύ, ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Αυτό θα επιδιώξουμε και στην επόμενη φάση».

Τέλος, για το που αφιερώνει την πρόκριση, ανέφερε: «Τη νίκη την αφιερώνω στην ομάδα, γιατί αυτό το διάστημα ακούστηκαν πάρα πολλά, που δεν ίσχυαν και δείξαμε πως είμαστε μια οικογένεια, και την αφιερώνω και στην οικογένειά μου».