noodles volos banner

Σαρακηνός-ΑΕ Διμηνίου 0-1

Ο Σαρακηνός είχε τις ευκαιρίες, τα δοκάρια, χαμένο πέναλτι στο 90ό λεπτό, αλλά η ΑΕ Διμηνίου είχε την ουσία. Οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου πήραν την εκτός έδρας πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι, στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο τους. Το γκολ σημειώθηκε στο 40ό λεπτό όταν ο Χάνος έκανε ωραία μπαλιά σε ένα από τα μακρινά φάουλ και ο Αξιώτης σκόραρε με γυριστή κεφαλιά. Στο 90ό λεπτό ο Σαρακηνός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσιγιάννη. Το εκτέλεσε ο Κωνσταντάκος, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Οι “ροσονέρι” είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με πλασέ του Τσεκούρα στο 10ο λεπτό άουτ σε τετ-α-τετ, σουτ του Κωνσταντάκου στο 30' που απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας και σουτ του Βαΐτση που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στην επανάληψη, η πίεση μεγάλωσε όσο περνούσαν τα λεπτά, ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο γκολκίπερ της ΑΕΔ εξουδετέρωσε σουτ του Τανάγια, φάουλ του Τσεκούρα για λίγο δεν βρήκε εστία, ο Ρουκάς είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για μια ανατροπή του Σουάρες στο 50ό λεπτό που δόθηκε φάουλ ενώ ι γηπεδούχοι ανέφεραν πως ήταν μέσα στη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα του Διμηνίου είχε γκολ που ακυρώθηκε από τον Κανδήλα για επιθετικό φάουλ λίγο πριν το 0-1.

Στη φωτογραφία οι παίκτες της ΑΕ Διμηνίου πανηγυρίζουν το σημαντικό διπλό, την όγδοη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Τσεκούρας, Τσιαμπάλης-Σουάρες, Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Βαΐτσης.
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Στρούγγης, Χονδρός, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αξιώτης (88' Κωτούλας), Χάνος, Ζιώγας, Μόσιος (72' Σταματόπουλος), Κανδήλας (80' Μπαλτσιάκης).