noodles volos banner

Αχιλλέας-Μυρμιδόνες 0-1

Διπλό στο Αχίλλειο με γκολ στο 94ό λεπτό. Οι Μυρμιδόνες κέρδισαν 0-1 τον Αχιλλέα στο γήπεδο “Αποστόλης Πλασταράς” με τον Δημήτρη Μπούρχα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από προσπάθεια του Ξαφά και συρτή σέντρα του Κατσαβριά. Οι γηπεδούχοι στο 65' είχαν χαμένο τετ-α-τετ του Ζγουλέτα που πέρασε άουτ, στο 75' από κόρνερ, ο Σπανός έπιασε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Τσοκάρα απέκρουσε ο Τσιώτρας, όπως κι αργότερα σε προσπάθεια του Τσεκούρα. Για τους Μυρμιδόνες, ντεμπούτο στη σημερινή αναμέτρηση το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα, ο Νίκος Χαλάτσης που άφησε τον Αίαντα και συνεργάζεται ξανά με τον Λουκά Κατσαμπέκη στο σύλλογο του Πλατάνου.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Γ. Παναγιώτου, Μαλλιαρός, Γάκας (70' λ.τρ. Διαμαντής), Τσοκάρας (90' Στεργίου), Μπεζάτης (65' Τσιοκάρας), Χασιώτης, Τσεκούρας, Έρισον, Σπανός, Ζγουλέτας.
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Ακριβός, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Ν. Μάτζαρης, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας (55' Ν. Χαλάτσης), Τσιάρας, Ζαφειρίου, Νικηφοράκης (65' Ευστ. Μάτζαρης-75' λ.τρ. Ξαφάς).