noodles volos banner

Μαγνησιακός-Πανιώνιος 0-0

Πραγματικά είναι ασυνήθιστο αυτό που συμβαίνει με τον Μαγνησιακό καθώς σε τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έφερε 0-0! Σήμερα βαθμό στο “Κιούπι” πήρε η ομάδα του Πανιωνίου. Μπορεί να έλειψε το γκολ, αλλά έγινε ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα, στο 75ο λεπτό για τους Γιαμαλή και Καρακώστα που είχαν αψιμαχία.
Ο Μαγνησιακός είχε χαμένες ευκαιρίες στο 10ο λεπτό με σουτ του Οικονόμου που απέκρουσε ο Καγιάννης, στο 20ό με πλασέ του Νιαώτη σε τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ κεφαλιά του Κόκκα σε κόρνερ του Προβιά, στο 40ό, έφυγε άουτ. Στην επανάληψη, σε τρεις περιπτώσεις ο Νιαώτης γύρισε ωραία την μπάλα: στην πρώτη ο Κόκκας έκανε προβολή και έδιωξε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος, στη δεύτερη ο Τσιάνος σούταρε άουτ και στην τρίτη στο 90' δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να βρει την μπάλα.
Ο Πανιώνιος είχε επικίνδυνες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο αλλά μία μεγάλη φάση με σουτ του Λέτσου από πλάγια που έβγαλε ο Παρκιώτης, ενώ προς το φινάλε του ματς δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Αγγελής έφυγε κατά μέτωπο αλλά το τελείωμα ήταν χωρίς δύναμη και η δεύτερη στο 85' όταν από λάθος αμυντικού, ο Λέτσος είχε σουτ που έδιωξε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά και ενώ ο Παρκιώτης ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (75' Τσιουρέλης), Οικονόμου (80' Σιφνιώτης), Προβιάς, Κόκκας, Τσιάνος, Νιαώτης.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Καραγιάννης (46' Καραγιώργος), Καρακώστας, Παπαδόπουλος, Μοσχούδης (78' Κωστούλας), Αγγελής, Κ. Μπασδάνης, Λέτσος, Βούλγαρης (30' λ.τρ. Λυρίτσης), Νικούδης.