noodles volos banner

ΕΜΑ-Μυρμιδόνες 2-2

Ισοπαλία 2-2 στις Μικροθήβες ανάμεσα στην τοπική ΕΜΑ και τους Μυρμιδόνες, που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Πλατάνου προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με γκολ του Τσιάρα ύστερα από πάσα του Παναγι΄τη Μπούρχα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ισοφάρισαν με ωραίο γυριστό σουτ του Βέτσικα στο 50’ και πήραν προβάδισμα δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Ζγουλέτα. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 87’ με κεφαλιά του Χατζέλα σε σέντρα του Κουτσούμπα.
Από πλευράς ΕΜΑ, ευκαιρίες για τρίτο τέρμα με τους Ρομάριο, Γκαμάλια και Ζγουλέτα, ενώ εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία. Για τους Μυρμιδόνες, ευκαιρίες στο 25’ με τετ-α-τετ του Τσιάρα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ (που ήταν ξανά ο επιθετικός Ζαγκαβιέρος), στο 40’ με σουτ του Χρ. Γκάμπα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 73’ με τακουνάκι του ίδιου παίκτη που απέκρουσε στη γωνία ο Ζαγκαβιέρος. Ο Χατζέλας είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ στο ξεκίνημα του ματς. Να τονίσουμε ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση καθώς ο διαιτητής Παλιούρας ανέφερε πως δεν φαίνονταν οι γραμμές στον αγωνιστικό χώρο. Ύστερα από διαβουλεύσεις, πήρε την απόφαση να δώσει τη σέντρα.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Κουφαλιδάκης (89’ Αναγνώστου), Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Ζγουλέτας, Χορταργιάς (55’ Ρομάριο), Αθ. Βαλκανιώτης, Παπαδάκης, Γκαμάλιας, Μπελεγρίνης (30’ Λανάι), Βέτσικας.
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Δ. Μπούρχας, Ευάγγ. Κατσαβριάς (80’Ξαφάς), Κοντοβάς, Βέργας, Αθ. Κουτσούμπας, Π. Μπούρχας, Χατζέλας, Δ. Γκάμπας (70’ Γ. Μπούρχας), Τσιάρας, Χρ. Γκάμπας.