noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Πανιώνιος 1-0

 

Προηγήθηκε με γκολ …από τα αποδυτήρια η ΑΕ Διμηνίου και το κράτησε μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη της και παραμένοντας με 13 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης του 1ου ομίλου. Στο 2ο λεπτό από σέντρα του Αποστολίδη, ο Ζιώγας σκόραρε με κεφαλιά και συνέχισε το σερί του με τα γκολ. Ο Κώστας Παπαστεργίου δήλωσε πως η ομάδα του σήμερα δεν είχε καλή παρουσία, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και πως από την αναμέτρηση, κρατάει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, ο Νίκος Σκουφογιάννης εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος παρά την ήττα. Ανέφερε πως χάθηκαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με σουτ λίγο άουτ του Αγγελή στο 17’, σουτ του Αρβανίτη στο 25’ και του Κ. Μπασδάνη στο 31’ επίσης άστοχα και με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 44’. Στην επανάληψη, φάσεις για γκολ με τους Ανγκόλι, φάουλ του Γ. Μπασδάνη, καρφωτή κεφαλιά του Παπαδόπουλου που απέκρουσε ο Κοντογιάννης και δύο σουτ προς το φινάλε από Καραγιώργο (που κόντραρε), Κ. Μπασδάνη (που έφυγε άουτ). Στα τελευταία δώδεκα λεπτά, ο Πανιώνιος έπαιξε με δέκα καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Μαστακούλης ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές. Επίσης, μισή ώρα πριν το ματς, ο Κώστας Παπαστεργίου παρέλαβε χαρτί από την ΕΠΣΘ στο οποίο αναφέρονταν ότι είναι τιμωρημένος για επτά ημερολογιακές ημέρες που ξεκινούν από σήμερα. Έτσι, παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Στρούγγης, Τσιγιάννης, Μπαλτσιάκης, Χάνος, Αποστολίδης, Φουρκιώτης (60’ Σταματόπουλος), Μόσιος, Ανατολής (65’ Αξιώτης), Ζιώγας (85’ Κωτούλας).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαστακούλης, Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (74’ λ.τρ. Λυρίτσης), Κωστούλας, Αρβανίτης, Μοσχούδης, Κ. Μπασδάνης, Αγγελής, Ανγκόλι (67’ Μαρούφ), Λέτσος (60’ λ.τρ. Καραγιώργος).

 

Last modified onSaturday, 05 December 2015 19:10