noodles volos banner

Αγχίαλος-Διαγόρας 0-1

 

Ο Διαγόρας έσπασε το αήττητο της Αγχιάλου και πήρε με 0-1 σημαντική εκτός έδρας νίκη που τον έφερε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου (ο ΓΣΑ που έχει το απόλυτο των βαθμών, παίζει αύριο). Έγινε ματς κακό, με πολλά νεύρα από πλευράς των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αδικαιολόγητα, ενώ σε δύο περιπτώσεις, στο 35ο και 89ο λεπτό είχαμε αψιμαχίες. Το γκολ σημειώθηκε στο 42’ και ήταν από τα ασυνήθιστα, καθώς από γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Καραπλιάγκος σκόραρε με μακρινό πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής (βρίσκοντας την μπάλα στον αέρα ύστερα από τη μεταβίβαση) ενώ ο γκολκίπερ Σταθόπουλος είχε κάνει άστοχη έξοδο.
Στο 6ο, μακρινό φάουλ με φάλτσο από τον Καραπλιάγκο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο επόμενο λεπτό η απάντηση από τους γηπεδούχους με σουτ στην κίνηση του Μηδειάτη από καλή θέση που πέρασε ψηλά άουτ. Στο 12’ ο Διαγόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από πλάγιο άουτ, ο Καπούλας έκανε κοντρόλ με το στήθος και τσίμπησε την μπάλα προ του Σταθόπουλου, από τη μικρή περιοχή στέλνοντάς την άουτ, ενώ στο 33’ από ασίστ του Καραμανλή, ο Καπούλας σε θέση για γκολ, σούταρε κι έβαλε σωτήριο τάκλιν πάνω στην μπάλα ο Μηδειάτης.
Στην επανάληψη, από γύρισμα του Καραμανλή, σουτ στην κίνηση του Λουφόπουλου δεν είχε στόχο στο 77’ από κοντινή στο τέρμα απόσταση, στο 84’ ο Μπούτλας δεν έπιασε καλά το σουτ ούτε στη συνέχεια ο Σίμος, ενώ λίγο πριν το 90’ ο Τριχόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Αγχιάλου.

Στη φωτογραφία, ο Καραπλιάγκος μαζί με τους Λουφόπουλο, Γιώργη, Κάρρο πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σταθόπουλος, Τσαρδακάς, Τσάμης, Μηδειάτης, Μπούτλας (46’ Σίμος), Τσακόγιας, Ρούλης, Τσέλιος (55’ Κολώνης), Καραγιώργος, Μπούτλας, Φούκης (74’ Βέτσικας).
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Γιώργης (74’ Κουντούρης), Καραμανλής (80’ Τριχόπουλος), Καπούλας, Καραπλιάγκος, Κάρρος (94’ Γκοντόλος).

 

Last modified onSaturday, 05 December 2015 23:35