noodles volos banner

ΓΣΑ-ΕΜΑ 3-0

Άσφαιρος στο πρώτο μέρος ο ΓΣ Αλμυρού, τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι εύκολη επικράτηση κόντρα στη μαχητική ΕΜΑ που έπαιξε σε όλο το ματς με τον Ζαγκαβιέρο κάτω από τα δοκάρια, που βεβαίως δεν είναι τερματοφύλακας. Ο Νίκος Βούλγαρης με ατομική ενέργεια κσι σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0 στο 57ο λεπτό, ο Κρανάς με σουτ το 2-0 στο 72ο και ο Παναγιώτης Βούλγαρης με φάουλ στο 81ο το τελικό 3-0, βρίσκοντας δίχτυα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Πολλές φάσεις για τους πρωταθλητές, οι καλύτερες δύο φορές με τον Ν. Βούλγαρη και μία με τον Μαλισσόβα στο πρώτο 45λεπτο, με τους Νίκο και Παναγιώτη Βούλγαρη, Αντζούρη, Χειλά στην επανάληψη, ενώ για την ΕΜΑ, σε θέση για γκολ βρέθηκε ο Βαλκανιώτης στο 10' στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Πλακαρό.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Κρανάς (75’ Ράπτης), Μαλισσόβας, Μπίνας (46’ Αντζούρης), Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης (62’ Χειλάς).
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Κουφαλιδάκης, Διαμαντένιας, Λανάι, Σκοτεινός, Ρομάριο (75' Αναγνώστου), Καρατζόγλου, Ζιούλης (50' Χορταγιάς), Γκαμάλιας, Θεοδ. Βαλκανιώτης (60' Παπαδάκης), Μπελεγρίνης.