noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Δήμητρα 0-1

Η Δήμητρα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς με 0-1 πέρασε από τον Πλάτανο. Σκόρερ ο Ποζιόπουλος με γυριστή κεφαλιά στο 54ο λεπτό. Για τους Μυρμιδόνες, ο Λουκάς Κατσαμπέκης ανέφερε πως η ομάδα του έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το γκολ αλλά μετά δεν είχε την ανάλογη αντίδραση και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Στο 12ο λεπτό ο Γκάμπας πλάσαρε πάνω από τον Σαρρή και η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι φεύγοντας λίγο πάνω από το οριζόντιο, στο 30' δυνατό σουτ του Ζαφειρίου από καλή θέση πέρασε άουτ, στο 41' από ασίστ του Χρ. Γκάμπα, ο Τσιάρας σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ στο ξεκίνημα του β' μέρους ο Χρ. Γκάμπας πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά το πλασέ του από πλάγια, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Για τη Δήμητρα, στο 40ό λεπτό, σέντρα του Σιαμέτη βρήκε σε χέρι αντιπάλου και υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης, σουτ του Ποζιόπουλου χτύπησε στο δοκάρι. Νωρίτερα πλασέ του Σιαμέτη στο 30' έφυγε άουτ και στο β' 45λεπτο, πλασέ του ίδιου παίκτη απέκρουσε ο Γώγος, σουτ του Μαντάρα στο 79' εξουδετέρωσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στο 89' ο Σιαμέτης έκανε κούρσα και σκόραρε, όμως υποδείχθηκε φάουλ για χέρι του επιθετικού στο ξεκίνημα της φάσης.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Γώγος, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας, Κοντοβάς, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Γκάμπας, Χατζέλας (82’ Ευστ. Μάντζαρης), Τσιάρας (68’ Ευάγγ. Κατσαβριάς), Ζαφειρίου, Χρ. Γκάμπας.
Δήμητρα: Σαρρής, Βογιατζής, Επίσκοπος, Ξηρομερήσιος, Αντωνιάδης (68’ Κόκκαλης), Ζουμπόπουλος, Ποζιόπουλος (76’ Ματθαιόπουλος), Φιλατζικιώτης, Μαστακούλης (58’ Μαντάρας), Σιαμέτης, Παυλίδης.