noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Δήμητρα 4-0

Μετά τα τέσσερα γκολ στον Αίαντα την προηγούμενη εβδομάδα, οι πρωταθλητές του ΓΣΑ συνέχισαν με νέα τεσσάρα επί της Δήμητρας, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου, ευνοούμενοι κι από το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Στο 43ο λεπτό έγινε το 1-0 με σουτ του Ράπτη. Στη φάση αυτή ο Φιλατζικιώτης βρίσκονταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο με χτύπημα στο κεφάλι χωρίς ο διαιτητής Θεοχάρης να διακόψει το ματς, ο Νικηφοράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα κι αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Στην επανάληψη, ο ΓΣΑ βρήκε δύο γκολ από τον Γιάννη Αντζούρη που στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, προερχόμενος από τον πάγκο, σκόραρε δύο φορές «καθαρίζοντας» την υπόθεση της νίκης για την ομάδα του. Το 2-0 στο 70ό λεπτό και το 3-0 στο 77ο, ύστερα από δύο σέντρες του Π. Βούλγαρη. Ο σκόρερ έγινε δημιουργός στο 81ο λεπτό και δίχτυα βρήκε ο Παναγιώτης Βούλγαρης με μεφαλιά-ψαράκι.
Για τον ΓΣΑ, καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με σουτ των Μαλισσόβα που έφυγε άουτ στο 7’, Ράπτη στο 10’ και Χειλά στο 18’ που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Δήμητρας, χαμένο τετ-α-τετ από τον Νίκο Βούλγαρη στο 73’, ενώ για τους «πράσινους», ο Σιαμέτης σε δύο περιπτώσεις, στο 25’ και 30’ δεν πρόλαβε την μπάλα, στο 35’ ο Επίσκοπος επίσης σε φάουλ του Νικηφοράκη. Να αναφέρουμε ότι με το που έγινε η τρίτη αλλαγή από πλευράς Δήμητρας, τραυματίστηκε ο Πιπινής που συνέχισε στο ματς δίχως όμως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.
Από πλευράς ΓΣΑ, η νίκη αφιερώθηκε στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά, ενώ ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφό του, Κώστα Μπράτσο ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στα πλευρά, βρέθηκε σήμερα στον πάγκο του συλλόγου της Ευξεινούπολης.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός (76’ Ακρίβος), Κυριάκος, Σπύρου, Ράπτης (73’ Κρανάς),Χειλάς (55’ Αντζούρης), Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Μαντάρας (68’ Ποζιόπουλος), Επίσκοπος, Ξηρομερήσιος, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης (39’ λ.τρ. Πιπινής), Ζουμπόπουλος, Φιλατζικιώτης, Μαστακούλης (58’ Κόκκαλης), Σιαμέτης, Παυλίδης.