noodles volos banner

Σκιάθος-ΑΕ Διμηνίου 0-1

Mε γκολ του Ζιώγα στο 70ό λεπτό, η ΑΕ Διμηνίου πανηγύρισε μεγάλο διπλό στη Σκιάθο, ενώ έπαιζε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο. Το γκολ σημεώθηκε από τον έμπειρο επιθετικό με πλασέ ύστερα από σέντρα του Αποστολίδη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποβολή στο 50ό λεπτό με τον Ζάγκα να δέχεται δεύτερη κίτρινη. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 40’ αποχώρησε σοβαρά τραυματίας ο γκολκίπερ Κουτσιρίμπας με χτύπημα στην κλείδα. Στη φάση αυτή, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Σκέμπι.
Για τη Σκιάθο, ο Σκέμπι με τον Σαρρή ήταν οι κύριοι εκφραστές των καλύτερων επιθετικών προσπαθειών σε τέσσερις περιπτώσεις, ενώ για την ΑΕΔ σουτ του Αποστολίδη και φάουλ του Μόσιου εξουδετέρωσε ο Νικολαΐδης στο πρώτο μέρος, κεφαλιά του Ανατολή έφυγε λίγο άουτ. Εκ μέρους της ΑΕ Διμηνίου, εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Σκιάθου για την εξυπηρέτηση στον τραυματισμό του Κουτσιρίμπα και τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας, ωστόσο όπως επισημάνθηκε, δεν υπήρχε γιατρός στο νησί!!!

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Γαζέτης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Μανωλιός (70’ Βεργίνης), Μυστάκου, Σαρρής, Σκάμπι, Ν. Μιαρίτης.
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας (40’ λ.τρ. Κοντογιάννης), Ζάγκας, Χονδρός, Στρούγγης, Κοντός (46’ Φουρκιώτης), Μαυρίδης, Χάνος, Μόσιος, Ανατολής (70’ Μπαλτσιάκης), ΖΙώγας, Αποστολίδης.