noodles volos banner

Θησέας-Άρης 0-2

Με νίκη 0-2 πέρασε από το γήπεδο της Αγριάς ο Άρης Μελισσατίκων, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που φάηκαν αγχωμένοι μπροστά στο κοινό τους και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στα μισά του πρώτου μέρους, ο Τσίρος κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Ακτσιαλής, ο οποίος είδε την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, μετά το δεξί και να φεύγει πλάγια. Στο 30' το 0-1 από τον Νίκο Πετρόπουλο με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Ο νεαρός παίκτης που πήγε στον Άρη από την Δημητριάδα έχει αποδειχθεί "λίρα εκατό" και είναι στους διακριθέντες των "κιντρινόμαυρων". Στο 44' ο Τσίρος δεν μπόρεσε να προλάβει μπαλιά του Ακτσιαλή, αλλά οι δυο τους συνδυάστηκαν άψογα στο 60ό λεπτό. Ο Ακτσιαλής πέρασε εξαιρετική πάσα και ο Τσίρος, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, με σουτ έκανε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για τρίτο τέρμα με τους Τσίρο, Μπούρντα, Στραβέλα, Πετρόπουλο, ενώ για τον Θησέα η καλύτερη στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 59' όταν σέντρα του Ακριβούση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κατσιώτης, Μούτος, Σούδης, Αλαμάνης (46' Μουράτης), Κόρμπας (75' Μάστορας), Βαλωτής, Παπαϊωάννου (46' Λιάρος), Σαμαράς, Ισά.
Άρης: Κουρίτας, Ίμπρα, Μυλωνάς, Καψιώτης, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Περιβολιώτης, Στραβέλας (70' Παπαγιαννόπουλος), Ακτσιαλής (78' Μπούρντα), Πετρόπουλος (80' Γκατζούνας).