noodles volos banner

Διαγόρας-Αχιλλέας 1-0

Με εύστοχο πέναλτι του Κώστα Καραπλιάγκου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Διαγόρας πήρε το τρίποντο κόντρα στο μαχητικό Αχιλλέα που κρατούσε μέχρι το φινάλε το βαθμό, αλλά εν τέλει γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν. Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Μαλλιαρού στο 96', με τον παίκτη του Αχιλλέα να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται.
Από πλευράς Διαγόρα, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του είχε την πλήρη υπεροχή και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, στο 5ο λεπτό με τετ-α-τετ του Γιώργη πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 35ο με τετ-α-τετ του Καπούλα άουτ, στο 43ο με κεφαλιά του Κάρρου που έφυγε λίγο άουτ, στο β' μέρος με σουτ των Κάρρου, Γιώργη (σε δύο περιπτώσεις) από ευνοϊκή θέση που δεν είχαν στόχο.
Για τον Αχιλλέα, ο Νίκος Κουτμάνης, προς τιμήν του, παραδέχηκε πως το πέναλτι ήταν καθαρό, ωστόσο εξέφρασε παράπονα για τα πολλά λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής ο οποίος είχε πολύ καλές υποδείξεις. Στο πρώτο μέρος ένα ωραίο σουτ του Γιώργου Παναγιώτου έφυγε άουτ και στο δεύτερο μια κεφαλιά του Μπεζάτη και σουτ από πλάγια του Τσεκούρα ήταν οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Χολέβας, Λουφόπουλος (38' Γαλογαύρος), Γκοντόλος (60' Κουντούρης), Καρατζιώλης, Καπούλας, Τριχόπουλος (38' Κάρρος), Γιώργης.
Αχιλλέας: Σχουλής, Μόσχος, Μαλλιαρός, Διαμαντής, Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Τσεκούρας, Έρισον, Χρ. Ραχιώτης (60' λ.τρ. Στέκας), Μπεζάτης, Γ. Παναγιώτου (75' Γουργιώτης).