noodles volos banner

Έδειξε δυνατός ο Πύρασος

Με το αριστερό άρχισε τη φετινή του προσπάθεια ο Πύρασος αλλά η εμφάνισή του κόντρα στη Νίκη άφησε υποσχέσεις. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου αναγκαστικά έδωσε εντός έδρας ματς στα Φάρσαλα, βρέθηκε νωρίς να χάνει, πάλεψε μέχρι τέλους αλλά έμεινε με τις εντυπώσεις και χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Έδειξε πάντως ότι θα αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι Αγχιαλίτες είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 20ό λεπτό όταν σουτ του Στεφανή έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κρεββατάς και αντί να γίνει το 1-0, έγινε το 0-1 στο επόμενο λεπτό, στο 37ο λεπτό όταν ο Κοντοβάς πέρασε τον Σταυράκη αλλά ο Ναουμίδης έκοψε την μπάλα μπροστά στο τέρμα και στο 61ο όταν το σουτ του Κοντοβά από πλεονεκτική θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ και εκεί χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το 2-1.
Ο Πύρασος έπαιξε με τη γνωστή του τακτική. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο, περίμενε τη Νίκη, ήταν σφικτός αμυντικά κι έψαξε τον Κοντοβά που στην κορυφή της επίθεσης, είναι ο παίκτης που δημιουργεί ρήγματα με την ταχύτητά του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι "κυανόλευκοι" είχαν προβλήματα, καθώς δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις της Νίκης από τον άξονα και την αριστερή τους πλευρά. Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Δημητριάδη στο 27ο λεπτό βοήθησε σημαντικά, ενώ στην επανάληψη, η κίνηση του Στέφανου Ξηροφώτου που "κλείδωσε" τη Νίκη ήταν η τοποθέτηση του Τσιουρέλη σε πιο κεντρικό ρόλο για να μαρκάρει τον Κυπτίου και η μετακίνηση του Κοτζαθανάση στα δεξιά. Ο τελευταίος σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πυράσου στο 22ο παιχνίδι του στη Γ' Εθνική.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες έξι παίκτες έκαναν ντεμπούτο στην τρίτη κατηγορία, οι Κουρτέλης, Μπόρας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Καρακώστας, Πλασταράς: από 21 έως 17 ετών. Με παίκτες-καμικάζι, ο Πύρασος διαθέτει το δικό του στυλ παιχνιδιού, στηρίζεται στη δύναμη και το πάθος που απαιτεί η Γ' Εθνική και σίγουρα θα είναι εξίσου ανταγωνιστικός παρά τις πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Επόμενο ματς στο Καναλάκι κόντρα στο νεοφώτιστο Αχέροντα.