noodles volos banner

Μακρινίτσα-Άθλος 2-1

Η ΑΕ Μακρινίτσας πανηγύρισε σήμερα την πρώτη της νίκη στην Α' ΕΠΣΘ κερδίζοντας 2-1 τον Άθλο στο ντέρμπι των ουραγών του 2ου ομίλου, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 25' με τον Κατσιάκη. Ο Γ. Μαστακούλης έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Κατσιάκης την έσπρωξε στα δίχτυα. Το 2-0 πέντε λεπτά πριν βγει το ημίχρονο όταν από ωραία ενέργεια του Σαραφίδη, ο Ανέστης Μαστακούλης, πρώτος σκόρερ για την ΑΕΜ, με πλασέ σκόραρε. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 67' με πλασέ του Αυγουστίνου Κακλιά και δημιουργό τον Καμπουρίδη που του ...έσπασε ωραία την μπάλα.

Για τη Μακρινίτσα αποβλήθηκε ο Ανέστης Μαστακούλης για εξύβριση αντιπάλου στο 70' κι ενώ έβγαινε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάζονταν να γίνει αλλαγή. Οι Πηλιορείτες είχαν τρία δοκάρια. Το ένα το προαναφέραμε στη φάση του πρώτου γκολ. Τα άλλα δύο με τον Αν. Μαστακούλη στο 15' και φάουλ του Ντελάκου. Ο Ευγένιος Σαραφίδης που ήταν από τους διακριθέντες των νικών και ο Αδαμάκος ήταν οι κύριοι εκφραστές των φάσεων για τη Μακρινίτσα, ενώ για τον Άθλο, στο 62' ακυρώθηκε γκολ με φάουλ του Καραδήμα για οφσάιντ σε παίκτη που μπήκε στην πορεία της μπάλας, ενώ ο Κακλιάς στο 22' έχασε ευκαιρία, ύστερα από πάσα του Φάτση, για να ανοίξει το σκορ σε τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Πουρνάρας, Μυλωνάς, Ντελάκος, Ψήφος, Αν. Μαστακούλης, Γ. Μαστακούλης (80' Άρ. Σαραφίδης), Αδαμάκος, Κατσιάκης (65' Λαγονίκος), Ευγ. Σαραφίδης.
Άθλος: Γκόγκος, Σχουλής (46' Κοντοβάς), Ξινός, Νάκος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Φάτσης (72' Σιαμέτης), Επίσκοπος (77' Δημόπουλος), Κακλιάς, Καμπουρίδης, Κωτούλας.