noodles volos banner

ΕΜΑ-Αετός 1-1

 

Ισοπαλία στις Μικροθήβες για την τοπική Ένωση με τον Αετό, σε ματς που έγινε με δυνατή βροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι από την Κερασιά προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιουρή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρούγκα και το 1-1 έγινε στο 55ο λεπτό με τον Νιφόρο. Στο 72' αποβλήθηκαν οι Ρομάριο από την ΕΜΑ και Ταμπάκου από τον Αετό για αψιμαχία μεταξύ τους, ενώ στο 82' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαναγιώτου.

Για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ο Χρήστος Αναγνώστου ανέφερε ότι η ομάδα του είχε δοκάρι στο 70' με τον Λανάι, ενώ ο Ζγουλέτας έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας άουτ σε κενή εστία. Ντεμπούτο έκανε ο νεαρός επιθετικός Νίκος Βέτσικας. Για τον Αετό, ο Κώστας Σπαθούλας, αφού μέσω της ιστοσελίδας μας ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία προς την ομάδα του, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τη φάση του 82ου λεπτού. Ο τεχνικός του Αετού είπε πως ο Παπαναγιώτου ανατράπηκε δύο φορές στην ίδια φάση από αντίπαλο αμυντικό και τον γκολκίπερ, συνέχισε όμως την προσπάθειά του μέχρι να γλιστρήσει. Τότε η μπάλα βρήκε άθελά του στο χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι ενώ το χέρι ήταν ακούσιο σύμφωνα με τον προπονητή του.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Λανάι, Διαμαντένιας, Χορταργιάς, Ζούλης (40' Ν. Βέτσικας), Καπέσιος (55' Μπούσης), Ρομάριο, Νιφόρος (65' Τσιαμούρας), Ζγουλέτας.
Αετός: Νακελάρι, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Κολοκοτρώνης, Κοτρόνης, Καρυπίδης (82' Καψάλης), Τσιουρής, Ταμπάκου, Παπαναγιώτου, Μαρούφ (65' Ραφαήλ), Μαρούγκας.

 

 

Last modified onSaturday, 15 November 2014 17:50