noodles volos banner

Ζέρβα, Σουλτάνη και Δεληγιάννη ξεχωρίζουν στις ατομικές στατιστικές της Α1

 

Το παιχνίδι με τον Παναθλητικό που δεν έγινε και κέρδισε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά, στέρησε την ευκαιρία από τρεις παίκτριες της ομάδας να βελτιώσουν την ατομική τους στατιστική και να ανέβουν ψηλότερα στους ειδικούς πίνακες της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, Δεληγιάννη, Ζέρβα, Σουλτάνη, αλλά και η Ταντουρόφσκα, βρίσκονται ψηλά στις ατομικές στατιστικές και στις κορυφαίες της διοργάνωσης.

Η Νίκη Ζέρβα είναι τέταρτη στα ριμπάουντ και πρώτη ελληνίδα στο πρωτάθλημα, έχοντας κατεβάσει 185 φορές την μπάλα. Στην ίδια κατηγορία η Ευτυχία Δεληγιάννη είναι στην 19η θέση με 99.

Η Ραφαέλα Σουλτάνη είναι 5η κορυφαία στις ασίστ, έχοντας μοιράζει συνολικά 72 στις συμπαίκτριες της. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται στην 11η θέση η Νίκη Ζέρβα με 54. Η Ζέρβα βρίσκεται στην 7η θέση στην κατηγορία «κερδισμένα φάουλ», έχοντας πάρει 90 σφυρίγματα από τους διαιτητές υπέρ της, ενώ πρώτη «κλέφτρα» του Ολυμπιακού Βόλου με 30 κλεψίματα ήταν η Άννα Ταντουρόφσκα, αριθμός που τη φέρνει στην 9η θέση της ειδικής στατιστικής κατηγορίας.

Τέλος, πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι η Ευτυχία Δεληγιάννη με 202. Έτσι βρίσκεται στη 14η θέση των σκόρερ της κατηγορίας, ενώ ακολουθεί στη 15η η Νίκη Ζέρβα με 194. 

 

Last modified onWednesday, 25 February 2015 10:10