noodles volos banner

"Ο Ολυμπιακός Β. μπροστάρης για αναβάθμιση του γυναικείου πρωταθλήματος"

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Παναθλητικού η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που αναφέρει τα εξής: "Με αφορμή τη μη προσέλευση της ομάδας του Παναθλητικού Συκεών Θεσσαλονίκης για να αγωνιστεί με την ομάδα μας , το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών ,  ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 , συγχαίρει για ακόμη μια φορά την ΕΟΚ , για το αδιάβλητο των πρωταθλημάτων που διεξάγει υπό την ευθύνη της. Η κοινή ώρα έναρξης των αγώνων σας μάρανε . Αλήθεια μετά παρέλευση τόσων ημερών , είχε ή όχι βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει τη δικαίωση του στο ΑΣΕΑΔ; Θα μας λυθεί η απορία εκ μέρους της ΕΟΚ;  Η «Γυάλινη σφαίρα» τί έδειξε;
Όσο δε για τις αιτιάσεις του συμπαθούς προπονητή του Παναθλητικού (αλήθεια η ομάδα που είναι εξαφανισμένη;), ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έχει χάσει 4 φορές τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους από την ομάδα μας, θα του συνιστούσαμε το εξής: Κρείττον του λαλείν, το σιγάν!!!
Την Δευτέρα , που δεν γνώριζαν αν η ομάδα μας διεκδικήσει στο ΑΣΕΑΔ τη δικαίωση της
στην προσφυγή, κανόνιζε φιλικά της ομάδας των κορασίδων του, πριν τον αγώνα μας, φιλικός αγώνας ο οποίος και προγραμματίστηκε. Την Πέμπτη που η ομάδα μας, συνεπής στις αρχές της, διεκδίκησε την προσφυγή της , οι άνθρωποι του Παναθλητικού «είδαν φως και μπήκαν» (οικονομικά προβλήματα, κουμπαριές και μην πούμε τι άλλο)  αφού αν τερμάτιζαν τελευταίοι  και δικαιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην ένσταση θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ. Τα άλλα όλα  είναι φτηνές δικαιολογίες, συνοικιακών ομάδων .
 Ο Ολυμπιακός Βόλου, πρωταθλητής Ελλάδας το 1978, finalist και κατακρεουργημένος στον αλήστου μνήμης αξέχαστο τελικό με την Καλαμαριά στην Κατερίνη και στους 16 του ευρωπαϊκού κυπέλλου Liliana Roncheti, φυσικά και πρέπει και θα είναι μπροστάρης στους αγώνες για αναβάθμιση του γυναικείου πρωταθλήματος, μιας και η Ομοσπονδία μας νοιάζεται για την Εθνική ομάδα. Φευ! την Εθνική ομάδα την απαρτίζουν αθλήτριες πληρωμένες από τα σωματεία και η δυναμικότητα της κρίνεται από το πόσο δυνατό είναι το πρωτάθλημα που παίζουν.  Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα και τους περιμένουμε στον αγώνα με τον Αθηναϊκό".