noodles volos banner

Σουλτάνη: «Για εμάς είναι όλα ντέρμπι»

 

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στο Ρύσιο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή το μεσημέρι την Αναγέννηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους, με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη να μην έχει προς το παρόν απουσίες.

Η Ραφαέλα Σουλτάνη μιλώντας στο magnesiasports χαρακτήρισε ντέρμπι το ματς και όπως είπε εξαρτάται από την παρουσία της Βολιώτικης ομάδας στο παρκέ.

«Ντέρμπι είναι όλα αυτά τα παιχνίδια για εμάς. Με την Τερψιθέα δεν παίξαμε καλά και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Η Αναγέννηση είναι μια καλή ομάδα, που έχει μία νίκη περισσότερη από εμάς στο πρωτάθλημα.  Εμείς πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και αν μας βγει θα είναι ένα σημαντικό διπλό για εμάς. Η αντίπαλη ομάδα έχασε από την Κω με διαφορά την περασμένη αγωνιστική, ένα συγκρότημα που εμείς την κερδίσαμε στον Βόλο. Αυτό δεν λέει κάτι βέβαια, γιατί εξαρτάται από την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουμε στο παρκέ. Σίγουρα πάντως ένα τέτοιο ματς θα παραταχθούμε για να το διεκδικήσουμε». 

 

Last modified onFriday, 14 November 2014 11:56