noodles volos banner

Συνέχεια στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, έκανε ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, αλλά δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος, κέρδισε τελικά το Δίλοφο με 75-69 και συνέχισε με νίκη. Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο είχαν το πάνω χέρι και βρέθηκαν μάλιστα να προηγούνται με 47-26. Η σιγουριά για το ροζ φύλλο έφερε τη χαλάρωση στις τάξεις της ερυθρόλευκης ομάδας, που αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα της και είδε τους αντιπάλους της με τρία εύστοχα τρίποντα να πλησιάζουν την τέταρτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν αμέσως και έφτασαν τελικά στη νίκη, κάνοντας το επτά στα οκτώ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Ντίκας με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Λάμπρος Πρέκας, που δεν παρέλειψε να δώσει και τις ευχές του για τα Χριστούγεννα: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Υπήρξε μία χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ως ένα σημείο δικαιολογείται αφού τα παιδιά ήθελαν να διασκεδάσουν και λίγο το παιχνίδι. Και πάλι όμως στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα.  Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον μπασκετικό κόσμο, χρόνια πολλά, υγεία πάνω απ' όλα, φώτιση και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά να κάνουμε το καλύτερο για το μπάσκετ". 

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 47-26, 62-47, 75-69

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας): Κουτλής 7, Αλεξίου 12 (2), Ντίκας 22, Παπαγιάννης 7, Κοσμάς 8, Αναγνωστόπουλος 7 (1), Αναστασόπουλος 2, Μαυροφώτης 10 (2).

ΔΙΛΟΦΟ (Παπαθεοδώρου): Χατζόπουλος 29, Τζάνας 15, Γκορτσίλας, Μπλιατσίος 11 (3), Πολύζος 14 (2), Λούβαρης, Μποζάρνης, Ντέλιος

Last modified onSaturday, 21 December 2013 19:32