noodles volos banner

Ηττα στο ντέρμπι κορυφής για την ΑΕΒΔ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΒΔ στο ντέρμπι κορυφής της Α2 ΕΣΚΑΘ και ηττήθηκε από τον Αμπελώνα στη Λάρισα με 71-50. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Σάκη Δέλιου, που πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τη Σκιάθο. Οι Βολιώτες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, αφού δεν ενίσχυσαν την ομάδα οι Τσαντόπουλος, Κατσαφούρης και Παπαδήμας, ενώ Σιδηρόπουλος και Μάγγος αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών.

Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν διψήφια διαφορά με το τέλος της δεύτερης περιόδου και κατάφεραν όχι μόνο να τη διατηρούν και να την αυξάνουν με την πάροδο του χρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αφού θεωρούν ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο κάποια σφυρίγματα των διαιτητών έσπρωξαν τον Αμπελώνα να πάρει ασφαλές προβάδισμα.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-26, 57-37, 71-50

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γιαννόπουλος): Μπαμπανάτσας 3, Λάππας, Μπιζιάκης 13, Γκανούρης, Νταλακούρας, Πετούσης, Πατούλιας, Τεκούσης, Νικόπουλος 22 (1), Μπακούλιας 11, Μάλκας 16 (1).

ΑΕΒΔ (Δέλιος): Στύλας 5, Μάγγος 5, Μιχαηλίδης 4, Κανούλης 9 (1), Σπανόπουλος, Ρόσιος 12, Χαρχαρής 10, Σιδηρόπουλος, Κουκουνασιούλης 5 (1).