noodles volos banner

Νέος προπονητής στην Ιωλκό ο Νίκος Τσιαντάκης!

Αλλαγή προπονητή στην Ιωλκό, καθώς στη θέση του Άρη Γιαννούτσου η διοίκηση προσέλαβε τον Νίκο Τσιαντάκη, ο οποίος είναι διπλωματούχος τεχνικός UEFA B', εργάζεται παράλληλα στην ομάδα Κ13 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ασχολείται με τη στατιστική απεικόνιση διαφόρων ομάδων. Χαμηλών τόνων και καταρτισμένος, αναλαμβάνει για πρώτη φορά μια ομάδα στο Τοπικό. Μάλιστα είναι πρώτος ξάδερφος του γνωστού ποδοσφαιριστή με το ίδιο όνομα που έκανε μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τους Άρη, Ιωνικό, Πανιώνιο, ΟΦΗ τη δεκαετία του 80 και του 90.

Την Δευτέρα το βράδυ συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Ιωλκού Στάθης Σφέτσος με τον Άρη Γιαννούτσο και αφού συζήτησαν για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία τους. Ο κ. Σφέτσος, εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε τον κ. Γιαννούτσο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επόμενες συνεργασίες του. Νέος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Νίκος Τσιαντάκης που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους "ερυθρόλευκους".

Μιλώντας στο Magnesiasports, o Νίκος Τσιαντάκης δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ιωλκού για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για νέο προπονητή της ομάδας και να πω ότι ο προκάτοχός μου Άρης Γιαννούτσος έκανε πολύ καλή δουλειά και μου παραδίδει μια ομάδα με σωστές βάσεις. Εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω το ηθικό των ποδοσφαιριστών για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία. Γνωρίζω ότι η Ιωλκός έχει νεανικό ρόστερ, πολλοί άπειροι παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΘ, ωστόσο θεωρώ ότι με πολλή δουλειά, στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας".