noodles volos banner

Ο απόηχος της 7ης αγωνιστικής

Τριπλή ισοβαθμία έχουμε στον 1ο όμιλο μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Με 16 βαθμούς μοιράζονται την κορυφή ΑΕ Διμηνίου, Θησέας, Σκιάθος. Οι δύο πρώτες είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες του ομίλου και συν τοις άλλοις, έχουν κάνει το ρεπό τους σε αντίθεση με τους νησιώτες.
Η ΑΕ Διμηνίου, που με δύο γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα, κέρδισε 2-1 τον Σαρακηνό, υποχρεώνοντας τους “ροσονέρι” στην πρώτη τους φετινή ήττα. Η Σκιάθος κέρδισε 3-0 τον Πανιώνιο σκοράροντας στα τελευταία λεπτά, έχει “τέσσερα στα τέσσερα” εντός έδρας και την καλύτερη επίθεση με 18 τέρματα. Ο Θησέας πήρε τρίτη στη σειρά νίκη, ενώ από τα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η μεγάλη ανατροπή της Δημητριάδος που βρέθηκε να χάνει 0-3 αλλά κέρδισε 4-3 την Ιωλκό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Τάκη Βαταμίδη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ηρακλή που επικράτησε 3-1 του Μαγνησιακού και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο. Αντιθέτως, Ιωλκός και Μαγνησιακός είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα όσον αφορά στον 1ο όμιλο (ο Μαγνησιακός έχει νίκη στα χαρτιά με τους Νέους Αθλητές).

Στο 2ο όμιλο, εντός έδρας νίκες για ΓΣΑ, Αίαντα και Δήμητρα. Ο Αλμυρός επικράτησε 3-0 του Πρωτεσιλάου, σκοράροντας για τρίτη φορά τρία γκολ σε ένα ματς, ο Αίας πήρε τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη Σούρπη, ενώ η Δήμητρα κατέβαλε με 1-0 την αντίσταση του Αχιλλέα. Το 1-0 είναι το αγαπημενό της σκορ απ' ότι φαίνεται αφού με αυτό έχει πάρει τα τρία από τα τέσσερα τρίποντά της!
Τρίτη νίκη στη σειρά για τους Μυρμιδόνες που έχουν σε αυτά τα παιχνίδια απολογισμό τερμάτων 10-0, πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για ΕΜΑ κι Αετό, ενώ την πρώτη της νίκη γεύτηκε η Μακρινίτσα. Κέρδισε 2-1 τον Άθλο και έτσι, ο νεοφώτιστος σύλλογος του Αλμυρού είναι πλέον ο μόνος χωρίς νίκη στον όμιλο. Καλύτερη επίθεση για τον ΓΣΑ με 15 γκολ και χειρότερη για τον Άθλο με 2, καλύτερη άμυνα η Δήμητρα με 1 και χειρότερη η Μακρινίτσα με 21.